„A fost cel mai minunat suflet. S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea.” Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare, după ce cățelușul ei a trecut în neființă

„A fost cel mai minunat suflet. S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea.” Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare, după ce cățelușul ei a trecut în neființă
„A fost cel mai minunat suflet. S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea.” Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare, după ce cățelușul ei a trecut în neființă

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate și admirate personalități din România, atrăgând de la început o largă bază de fani care îi sunt loiali în orice circumstanță. Cu trecerea timpului, și-a consolidat o carieră de succes și a construit un prestigiu solid în industria showbizului.

Deschisă întotdeauna în privința vieții sale personale, Oana Roman a împărtășit cu urmăritorii săi că trece prin momente dificile, acest lucru venind în urma unei pierderi semnificative.

Citește și: „Știu cât este de iubită, apreciată și respectată mama. Azi încerc să îmi trag sufletul.” Când va ieși mama Oanei Roman din spital

Oana Roman trece prin momente grele

Este deja cunoscut faptul că Oana Roman se remarcă prin sinceritate și transparență în ceea ce privește viața sa, iar cei de acasă s-au obișnuit deja cu acest aspect, motiv pentru care sunt foarte curioși să afle ce i s-a mai întâmplat vedetei.

Pentru că le spune celor de acasă aproape tot ce i se întâmplă, Oana Roman a făcut acest lucru și recent, după ce cățelușul său a trecut în neființă, iar durerea pe care a simțit-o a fost inexplicabilă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe lângă aceste detalii, Oana Roman a ales să împărtășească o fotografie din propriile sale arhive, în care sunt surprinși atât câinele său Bubble, cât și fostul său partener de viață, Marius Elisei. Însoțind această imagine, a transmis un mesaj emoționant care reflectă profunda sa afectare de la pierderea patrupedului.

„A fost cel mai minunat suflet și cel mai minunat cățel!”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii.

Oana Roman are sufletul franjuri

Nu mai există nicio îndoială că Oana Roman este îndurerată în urma pierderii cățelului său, având în vedere că acesta i-a fost un tovarăș loial timp de 12 ani.

După cum a dezvăluit chiar vedeta pe platformele sale de socializare, Bubble a fost mereu alături de ea în clipele dificile.

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loiala prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să-mi pot lua adio.

S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea!”, a scris Oana Roman, în dreptul unor imagini cu regretatul patruped.

Citește și: „E foarte greu și complicat și pentru copil. Nu și-a asumat rolul de tată” Catinca Roman, declarații sincere despre motivul separării de tatăl fiicei sale. Cum se înțelege Calina cu tatăl ei

 Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura. Nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container” Oana Roman, decizie radicală în privința educației fiicei sale!

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? “Pentru mine a fost o provocare.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies