S-a cuplat cu bona copiilor săi, iar după câteva zile a aflat un lucru incredibil despre ea. Ce adevăr ascunde


Un bărbat a recunoscut că are o aventură cu bona copiilor săi.

Un bărbat trece print-o adevărată dilemă, după ce a cunoscut-o pe bona copiilor săi. El s-a îndrăgostit de tânăra atrăgătoare și a ajuns să își înșele soția cu ea. În ciuda faptului că a conștientizat că a greșit, nu se mai poate opri din acea zi.

Într-o scrisoare pe care a trimis-o unei publicații, bărbatul a dezvăluit ce a pățit atunci când a cunoscut-o pe bona care rapid i-a devenit iubită.

Citeste si: „Am făcut amor nebun cu o colegă de muncă extrem de tânără. Într-o zi, i-am spus adevărul soției mele. Mi-a spus că i-am frânt inima, dar în scurt timp aveam să descopăr ceva de-a dreptul șocant. Acum vrea să divorțăm” Tu l-ai ierta?

Am dus-o pe babysitterul acasă, după ce mașina ei a cedat și am sfârșit prin a fi dezbrăcați pe podea în fața focului. Îmi iubesc soția și pe cei trei copii. Am 34 de ani, soția mea are 28. Copiii noștri au opt și șase ani, băieții, iar fata, patru ani. Am fost să îl vedem pe fratele soției mele acum trei săptămâni.

A primit recent o promovare la muncă și a vrut să sărbătorească, dar eu nu am băut pentru că trebuia să conduc. A venit o nouă babysitter să aibă grijă de copii. Am găsit-o prin agenție. Are 22 de ani, e singură și foarte atrăgătoare. La jumătatea drumului, am prins trafic intens din cauza unui accident. I-am scris soției mele și i-am explicat situația și i-am spus să nu mă aștepte pentru că nu știu cât durează.

A fost lung și stresant, dar când am ajuns la casa ei, m-a invitat la o cafea.

Am vorbit o vreme și mi-a spus că e recunoscătoare pentru că nu i-ar fi plăcut să facă acest drum singură. Și-a pus brațele în jurul umerilor mei și m-a sărutat pe obraz.

Nu m-am putut abține și mi-am întors fața și am început să ne sărutăm. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram goi pe podea în fața șemineului.

Am făcut amor incredibil și ne-am mai întâlnit de atunci. Sexul este fantastic. Ieri, mi-a spus că trebuie să vorbească cu mine pentru că ar putea să fie însărcinată.

M-am prins după ea și chiar mă gândesc să-mi părăsesc soția. Dar sunt în situația în care mă gândesc ce este mai corect să fac, când am și ceilalți copii la care trebuie să mă gândesc”, a scris bărbatul specialistului de la The Sun.


Citește și:

„Am făcut amor nebun cu o colegă de muncă extrem de tânără. Într-o zi, i-am spus adevărul soției mele. Mi-a spus că i-am frânt inima, dar în scurt timp aveam să descopăr ceva...

Ce să faci imediat dacă îți muști limba sau îți spargi un dinte? Sfaturile medicului Adrian Mina

Horoscop astăzi, marți 22 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă noroc de un bonus financiar!

Chiar dacă se retrage din televiziune, pentru că este însărcinată, Gina Pistol radiază de fericire!

Sfatul zilei de astăzi, marți 22 septembrie 2020. Leii o iau pe alt drum

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

10 alimente care reduc tensiunea arterială! Recomandările nutriționistului Gianluca Mech

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri