Rusoaicele prefera luxul britanic! Acesta este stilul Elenei Perminova!


Este blonda, inalta, frumoasa si faimoasa, atat in Rusia, cat si peste tot in lume!

 

Modelul si bloggerita Elena Perminova nu rateaza niciun show de moda din capitalele lumii, purtand cu nonsalanta tinute haute-couture, de la marile case de moda internationale. De curand, ea a participat la Paris Couture Week, unde a purtat un total look, Burberry Prorsum - o rochie transparenta din dantela, accesorizata cu o esarfa XXL si o palarie boho-chic- din colectia de toamna-iarna, intitulata “Bloomsburry Girls”!
Mama a doi baieti, Nikita si Egor, Elena Perminova este casatorita cu miliardarul rus, Alexander Lebedev, pe care l-a cunoscut pe vremea cand avea 16 ani. Impreuna, detin o casa in Moscova, un castel cu 16 camere, in afara Parisului, un mansion din secolul al XVIII-lea, in Hampton Court Park, din Londra si Palatul Terranova, din Perugia.
Perminova are origini modeste, provenind dintr-o familie obisnuita din Siberia. Cu toate acestea, ea a incercat mereu sa aiba un stil diferit de al celorlalte fete: “La -40 de grade, toata lumea se imbraca foarte gros. Aveam noua ani, cand am realizat ca stilul meu era foarte diferit. Imi vopsisem parul albastru, purtam jeans cu stelute aplicate manual si o coada de vulpe atasata pe geanta. La inceput oamenii erau surprinsi de look-ul meu, dar apoi ma intrebau de unde mi-am cumparat acele lucruri?”, povesteste rusoaica.
Acum, modelul completeaza perfect grupul glam din Rusia, intitulat  “The Russian Pack”, alaturi de jurnalista de moda Miroslava Duma si designerii Vika Gazinskaya si Ulyana Sergeenko.”Rusoaicele au stilul in sange. Suntem foarte diferite si fiecare dintre noi are propria personalitate. Acum, suntem in centrul atentiei intregii lumi pentru ca am devenit cosmopolite. Cat despre nationalitate… este ultimul lucru care conteaza, atunci cand ma intreaba lumea pe strada ce port?!”, spune Perminova.
Urmarita de peste cinci sute de mii de oameni pe Instragram, Lena Perminova si-a facut debutul in lumea modei, in 2008, cu ocazia unui eveniment Rodarte, iar  dupa ce Giambattista Valli a invitat-o sa stea in primul rand, o pleiada de fotografi si de designeri au inceput sa “graviteze” in jurul ei. “Chiar daca va vine greu sa credeti, prefer sa imi cumpar carti, in locul hainelor! In plus, imi place sa combin item-uri ale marilor case de moda cu haine ale unor brand-uri mass-market”, spune rusoaica.

Modelul si bloggerita Elena Perminova nu rateaza niciun show de moda din capitalele lumii, purtand cu nonsalanta tinute haute-couture, de la marile case de moda internationale. De curand, ea a participat la Paris Couture Week, unde a purtat un total look, Burberry Prorsum - o rochie transparenta din dantela, accesorizata cu o esarfa XXL si o palarie boho-chic- din colectia de toamna-iarna, intitulata “Bloomsburry Girls”!

Mama a doi baieti, Nikita si Egor, Elena Perminova este casatorita cu miliardarul rus, Alexander Lebedev, pe care l-a cunoscut pe vremea cand avea 16 ani. Impreuna, detin o casa in Moscova, un castel cu 16 camere, in afara Parisului, un mansion din secolul al XVIII-lea, in Hampton Court Park, din Londra si Palatul Terranova, din Perugia.Perminova are origini modeste, provenind dintr-o familie obisnuita din Siberia. Cu toate acestea, ea a incercat mereu sa aiba un stil diferit de al celorlalte fete: “La -40 de grade, toata lumea se imbraca foarte gros. Aveam noua ani, cand am realizat ca stilul meu era foarte diferit. Imi vopsisem parul albastru, purtam jeans cu stelute aplicate manual si o coada de vulpe atasata pe geanta. La inceput oamenii erau surprinsi de look-ul meu, dar apoi ma intrebau de unde mi-am cumparat acele lucruri?”, povesteste rusoaica.Acum, modelul completeaza perfect grupul glam din Rusia, intitulat  “The Russian Pack”, alaturi de jurnalista de moda Miroslava Duma si designerii Vika Gazinskaya si Ulyana Sergeenko.”Rusoaicele au stilul in sange. Suntem foarte diferite si fiecare dintre noi are propria personalitate. Acum, suntem in centrul atentiei intregii lumi pentru ca am devenit cosmopolite. Cat despre nationalitate… este ultimul lucru care conteaza, atunci cand ma intreaba lumea pe strada ce port?!”, spune Perminova.Urmarita de peste cinci sute de mii de oameni pe Instragram, Lena Perminova si-a facut debutul in lumea modei, in 2008, cu ocazia unui eveniment Rodarte, iar  dupa ce Giambattista Valli a invitat-o sa stea in primul rand, o pleiada de fotografi si de designeri au inceput sa “graviteze” in jurul ei. “Chiar daca va vine greu sa credeti, prefer sa imi cumpar carti, in locul hainelor! In plus, imi place sa combin item-uri ale marilor case de moda cu haine ale unor brand-uri mass-market”, spune rusoaica.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri