RUNE: Horoscop 4 - 10 octombrie 2021. O zodie poate începe o nouă dragoste!Consultă horoscopul runelor 4 - 10 octombrie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Peşti pot primi un bonus în bani!


In articol:

Horoscopul

runelor 4- 10 octombrie 2021 oferă câteva sfaturi generale. În această săptămână pot apărea tensiuni şi multe discuţii. Mulţi nativi pot avea o schimbare majoră ce le poate aduce o serie de bucurii. Indiferent de cât de dificile sunt problemele sau situaţiile săptămânii, nativii trebuie să îşi păstreze calmul şi răbdarea.

Horoscopul runelor oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021 – Berbec

Nativii zodiei Berbec trebuie să se detaşeze de toate problemele pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă de timp. Greşelile trecutului trebuie lăsate în trecut pentru a privi cu încredere spre viitor. Au o săptămână în care sunt protejaţi de forţele divine, dar trebuie să fie atenţi şi la faptele pe care le realizează în săptămâna 4 – 10 octombrie 2021.

Citeste si: BERBEC: Horoscop OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Berbec pot avea venituri suplimentare!

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021 – Taur

Nativii zodiei Taur au posibilitatea de a găsi rezolvarea unor dificultăţi, întâlnite mai ales la locul de muncă. Pot apărea discuţii aprinse cu familia, care pot porni de la lucruri total nesemnificative. Săptămâna este una tensionată şi trebuie să înveţe să nu mai răspundă provocărilor, de orice fel.

Citeste si: TAUR: Horoscop OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Taur pot avea mari realizări!

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021 – Gemeni

Runele prevestesc o săptămână în care o să fie destul de agitaţi. Au senzaţia că timpul este foarte comprimat şi nu pot rezolva toate sarcinile pe care le au de îndeplinit. În plan financiar pot primi o sumă de bani neaşteptată.

Unele secrete vor ieşi la iveală şi se vor bucura de ceea ce vor auzi.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Rac

În săptămâna 4 -10 occtombrie 2021, aceşti nativi se vor simți îngreunați de probleme. Au nevoie de o doză mai mare de răbdare și perseverență, pentru a depăşi anumite situaţii. Totuşi, vor avea o reuşită care o să îi bucure destul de mult.

Horoscopul runelor vine cu recomandări pentru cele 12 zodii

Horoscop RUNE 4 - 10 octombrie 2021

Horoscop RUNE 4 - 10 octombrie 2021

[Sursa foto: unsplash]

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Leu

Dragostea bate la uşă! Aceşti nativi pot întâlni o persoană interesantă şi îţi vor dori să o cunoască din ce în ce mai mult. În această săptămână pot simţi o energie nouă care-i va face să se gândească la o altfel de viață, pe care o pot începe chiar în această perioadă.

Citeste si: LEU: Horoscop OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Fecioară

Nativii zodiei Fecioară pot afla lucruri care pot fi dureroase. O dezamăgire mare din partea unei persoane dragi, o să fie ca o “lovitură de graţie” pentru ei. În plan sentimental lucrurile sunt liniştite şi se bucura de seri frumoase şi energie bună.

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Balanță

Nativii zodiei Balanță au o forță incredibilă de a luptă, mai ales în planul sănătăţii. Trebuie să se întărească pentru câteva veşti care o să îi tulbure destul de mult. Trebuie să rămână pozitivi, chiar dacă este dureros tot ceea ce intampină zilele acestea.

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!- stirilekanald.ro

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Scorpion

Aceşti nativi sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă, pe care o vor simţi ca pe o renaştere pe toate planurile. Greutăţile nu vor dispărea în această perioadă, dar apar şi lucruri benefice lor. Li se poate îndeplini o dorinţă arzătoare pe care o gândesc de mult timp! 

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Săgetător

Nativii zodiei Săgetător pot fi puşi pe scandal sau pe ceartă, mai ales dacă au motive întemeiate. Încercaţi temperaţi toate lucrurile, pentru că îşi vor găsi rezolvarea de la sine. În plan sentimental pot fi zdruncinaţi de o veste total neplăcută!

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Capricorn

În această perioadă Capricornii pot schimba locul de muncă sau locuinţa. Vor primi multe mesaje, comunicări sau diverse informaţii care îi pot aduce într-o lumină bună. Trebuie să folosească informaţiile în beneficiul lor.

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Vărsător

O săptămână favorabilă pentru împlinirea dorinţelor. Perioada este benefică pentru a lua decizii importante. Totuşi răbdarea este pusă la încercare pentru nativii zodiei Vărsător.

Horoscop rune 4- 10 octombrie 2021- Pești

Nativii zodiei Peşti au o săptămână plină de discuții care pot exploda, dacă nu ştiu cum să comunice punctul lor de vedere. Recomandarea este să fie măsurate cuvintele, pentru a nu degenera conversaţiile. La locul de muncă pot primi o recompensă sau un bonus în bani.


Abonează-te pe

Citește și:

TENSIUNI: Horoscop GEMENI OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Gemeni pot avea tensiuni cu partenerul de viaţă!

OPORTUNITĂȚI: Horoscop RAC OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Rac pot avea surprize plăcute!

Anca Dinicu, fugărită în trafic de polițiști: 'Când erau după mine, au dat într-o groapă și...' EXCLUSIV - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi! - stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână - kanald.ro

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea - radioimpuls.ro

Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R. „La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri