Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, Roxana Vasile, urmează să devină mamă.
In articol:
Surpriză totală în showbiz! Roxana Vasile de la Chefi la Cuțite este însărcinată! Vestea cea mare a fost dată de către Porumbița, o altă fostă concurentă a emisiunii.
Roxana Vasile se pregătește să devină mamă în scurt timp și se pare că a ținut totul secret, însă Gabriela Porumbel a decis să împărtășească această bucurie cu toată lumea.
Citeste si: Cine este soția lui Sorin Bontea. Cum a cucerit-o acesta în urmă cu mai bine de 30 de ani
„Naștere ușoară!!!”, i-a transmis Porumbița Roxanei Vasile de la Chefi la cuțite, pe InstaStory, semn că momentul cel mare se apropie.
Roxana Vasile este însărcinată[Sursa foto: Instagram]
Citeste si: Adelina Pestrițu, mesaj public pentru Ana Morodan, după ce a fost reținută de polițiști- wowbiz.ro
Roxana Vasile a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea
Roxana Vasile a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente ale emisiunii, iar povestea sa de viață i-a impresionat pe cei trei jurați.
Roxana Vasile a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea[Sursa foto: Instagram]
„Am ajuns să lucrez Goldsmiths’ Hall, am ajuns să fiu acolo sous chef. Este la palatal unde Regina își ține toată averea și obiectele de artă.
Nu am gătit pentru regină, dar am ajuns să gătesc pentru Harry și Meghan. Am făcut cunoștință cu ei. Mi-a plăcut de ea, era foarte timidă și liniștită”, a declarat Roxana, la emisiunea „Chefi la cuțite”, în prima ediție din sezonul 8.Citeste si: TOTUL despre cine este Irina FODOR: noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite
Citeste si: Vești bune pentru profesori! Se încasează salariile mai devreme în aprilie- kanald.ro
Citeste si: Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro
„Tatăl meu este bucătar, la fel ca o mare parte din familia lui. S-ar putea spune că pasiunea s-a transmis prin sânge. A fost modul meu de a-l simți aproape de mine. Bucătăria m-a ținut legată de casă, de România.
Sunt o fire impulsivă și curioasă. Curiozitatea de a descoperi lucruri noi m-a adus unde sunt azi. Sunt bucătar, deci sunt rezistentă la stres. Câteodată mi-aș dori ca oamenii care comandă mâncarea să poată vedea în spatele ușilor.
Când am ajuns în Londra am trecut prin una dintre cele mai importante experiențe din viața mea din punct de vedere profesional. Am lucrat la Goldsmiths’ Hall, locul unde Regina își ținea capodoperele de artă și aurul. Făceam mâncare pentru elita Londrei, pentru cei mai mari generali ai armatei, aviatori și mulți alții. Totul era fascinant. Mâncarea era servită pe farfurii cu aur sau din argint vechi de peste o sută de ani, pe care nici măcar nu aveam voie să le ținem în bucătărie.