Roxana Nemeș, primele declarații după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Atât psihic, cât și stilistic...”


Ce spune Roxana Nemeș după ce a fost eliminată din concursul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce planuri are frumoasa artistă care a făcut show în concurs.


In articol:

Roxana Nemeș a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities, după câteva săptămâni de competiție, în care s-a făcut remarcată datorită ținutelor sale.

„Datorită vouă am rezistat până în momentul de față.

Atât psihic, cât și stilistic vorbind”, le-a transmis cântăreața susținătorilor ei.


Roxana Nemeș reacționează după eliminarea de la Bravo, ai stil!

„Bună oameni dragi și faini! În primul rând, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toată susținerea! Ați fost și sunteți minunați!

Roxana Nemeș
Roxana Nemeș a fost eliminata[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă am ieșit din competiția @bravoaistil și din păcate nu au fost liniile de votare deschise, sunt sigură că și datorită vouă am rezistat până în momentul de față.

Atât psihic, cât și stilistic vorbind”, a scris Roxana Nemeș pe Instagram.

Roxana Nemeș își dorește să fie mamă

Dacă proiectul de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a încheiat, ei bine, în viața personală lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Experiența trăită în timpul stării de urgență, când a sărit alături de iubitul său în ajutorul familiilor aflate în izolare, i-a reaprins dorința de a deveni mamă.

„Mă bucur că am putut ajuta. Ne-am expus destul de mult, date fiind împrejurările, dar, din cauza faptului că nu exista nimeni în aceea perioadă care să facă asta şi având şi mai mult timp liber, am spus să dăm o mână de ajutor.

Sunt atât de mulţi oameni singuri, care nu au pe nimeni sau au copiii plecaţi înstrăinătate!… Oameni cu multe alte probleme de sănătate, imobilizaţi la pat şi blocaţi în casă.

Citeste si: Raluca Bădulescu a mitraliat-o pe Roxana Nemeș, la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Nu vă pot descrie sentimentul pe care l-am simţit prin simplul fapt că le-am adus un zâmbet, că le-am uşurat viaţa, măcar în perioada aceea când nu aveau pe nimeni.

Iniţial, vă spun sincer că erau sceptici, erau puţin speriaţi, nu credeau că vorbim serios, că mai există oameni care să facă bine, fără să aştepte sau să ceară ceva în schimb.

Citeste si: Cristina Şişcanu, în scandal cu Andreea Tonciu și Roxana Nemeș! "Ești o vulpiță foarte mică, șireată!"

Mă bucur că, în final, au luat măsuri şi magazinele mari şi au început să facă şi ei treaba asta. Vreau să cred că am dat şi altora un exemplu bun şi că, prin tot ce trecem, trebuie să învăţăm să fim mai buni.

Îmi doresc copii foarte mult, dar nu cred că există acel moment potrivit! O să vină când vrea el şi când vrea Dumnezeu, normal! Noi îl aşteptăm. Simt că voi fi mamă de băiat. Dar, pe lângă băiat, îmi doresc şi o fetiţă. Cel mai important e să fie sănătos sau să fie sănătoşi”, a dezvăluit Roxana Nemeș în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu, declaraţie halucinantă la "Bravo, ai stil! Celebrities!": "Probleme cu gura.. avem toate!”

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Emily Burghelea are Covid-19: „Virusul nu iartă pe nimeni”

Raluca Bădulescu a mitraliat-o pe Roxana Nemeș, la „Bravo, ai stil! Celebrities”! <Ea este acest “Dumnezeu al modei” și noi niște pămpălăi!>

Andreea Tonciu s-a testat pentru Covid-19: „Mi-este foarte frică...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri