Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu și dezamăgită de Elena Marin la Survivor 2021!


După jocul de imunitate de la Survivor 2021, Roxana Nemeș și-a schimbat părerea despre Andreea Antonescu și Elena Marin. Ce spune Faimoasa?


In articol:

Roxana Nemeș a rămas cu un gust amar după jocul de imunitate de la Survivor 2021. Crezând că Elena Marin îi este prietenă și Andreea Antonescu dorește să unească fetele din echipă, Faimoasa și-a schimbat părerea ulterior.

Roxana Nemeș, dezamăgită de Andreea Antonescu și Elena Marin la Survivor 2021

Strategia de nominalizare la Survivor 2021 a supărat-o pe Roxana Nemeș, având în vedere că Faimoasa nu a avut nicio secundă gândul de a o preciza pe Andreea Antonescu. Cu toate acestea, nou venita în competiție nu s-a sfiit de la a-i spune numele cântăreței.

„Din nou mi-am mai luat o lecție, că aici ne luăm lecții în fiecare zi. Atunci când nu știe ce să se facă cu votul, aruncă spre Nemeș, că ea știe să le primească.

Uite așa le încasez eu frumos și de la persoane de la care nu m-aș aștepta. Poate acum, cu a doua lecție primită și la câteva zile distanță, o să văd și eu și sigur o să votez altfel de acum înainte. Nu am discutat cu Andreea, că nu știu dacă se simte sau face pe proasta și Elena la fel. Nu-mi plac prefăcătoriile. Nu că ne-am fi unit fetele că a venit Andreea, dar am zis să ne dăm o șansă. Nimic, din contră. La momentul când vorbeau băieții cu Andreea, Elena vine la Nemeș dacă poate să stea lângă mine.  Spune că nu mai înțelege, că toată lumea s-a pus pe ea și de ce Zanni are treabă cu ea. Eu i-am spus că „nu știu ce vrei să auzi de la mine, săraca? Nu o să-ți zic!', a spus Roxana Nemeș.

Citeste si: Roxana Ghiță o critică dur pe Mellina de la Survivor 2021: "Vrea să aibă..."

roxana nemes despre elena marin
Roxana Nemeș este nervoasă pe Andreea Antonescu, cea mai nouă colegă de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Roxana Nemes]

Pe de altă parte, cea care a dezamăgit-o extrem de tare pe Roxana Nemeș a fost Elena Marin, cea despre care credea că îi este prietenă.

Citeste si: Simona Hapciuc, pusă la punct de sora lui Culiță de la Survivor 2021: "Mi-a scris..."

andreea antonescu survivor 2021
Andreea Antonescu a reușit să o dezamăgească pe Roxana Nemeș la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

„Mi se pare un om..Eu

nu sunt un om răzbunător, dar nu-mi plac oamenii, nu e vorba de asumare, cât oamenii pe care nu te poți baza și oamenii care spun una și fac alta. Iar eu, poate singurul om de la care, din pacate, aveam așteptări, era Elena, de la începutul concursului. Așa am cosiderat eu, că m-am apropiat de ea și e un om drag. Cum am sărit de multe ori în apărare, cum i-am dat niște sfaturi bune, cred eu, și este a doua oară când mă nominalizează. Așa am simțit să fac, cum și tu ai simțit să mă nominalizezi, fără să înțeleg de ce', a declarat Roxana Nemeș.


Abonează-te pe

Citește și:

Tunsori la modă în 2021 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Salate simple pentru slăbit. 3 rețete care te ajută să mănânci pe săturate cu puține calorii!

Lifting facial, intervenția chirurgicală care-ți șterge 10 ani de pe chip! De ce este una dintre cele mai complexe operații în chirurgia estetică?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România? Mama lui este celebră și apreciată de toată lumea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri