Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit? Bărbatul a rupt tăcerea! „A fost alegerea mea...” EXCLUSIV


Roxana Buzoiu se află din nou în mijlocul unui scandal, după ce presupul ei iubit a sărit la atac.


In articol:

Roxana Buzoiu pare să se afle din nou în mijlocul unei presupuse povești amoroase în urma căreia ies scântei. Șatena a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei și se pare că viața de dincolo de competiție a acesteia este departe de a intra pe un făgaș liniștit.

În urmă cu puțin timp, șatena dădea de înțeles, prin postările pline de inimioare de pe pagina ei de Instagram, că este din nou îndrăgostită, deși nu a dezvăluit identitatea noului partener. Curiozitatea internauților a mers până în pânzele albe și se pare că a ieșit la iveală chipul noului iubit al Roxanei, căruia i se spune Duțu.

La scurt timp după ce s-a speculat că acesta ar fi noul partener al Roxanei, șatena a postat un mesaj pe contul ei de socializare în care spunea că bărbatul nu este și nu a fost iubitul ei niciodată, negând astfel orice

legătură cu acesta.

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit

După declarațiile fostei concurente de la Puterea Dragostei, presupusul iubit nu a rămas indiferent. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care afirmă că a avut într-adevăr o relație cu Roxana Buzoiu, dar că aceasta s-a încheiat de curând din dorința lui.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a întors în Turcia. Care este motivul?

Ce replică a dat presupusul iubit al Roxanei Buzoiu?

Părând deranjat de afirmațiile Roxanei Buzoiu, care a negat orice relație amoroasă cu acesta, presupul iubit a postat câteva mesaje pe pagina sa de Instagram, în care afirmă că între ei a existat într-adevăr o relație. Acesta a mai adăugat că el nu și-a dorit să se afișeze de fapt cu șatena.

„Da, ne-am despărțit! A fost alegerea mea. Tot eu am renunțat să se mai afișeze cu mine, nu ea!”, a scris Duțu pe pagina sa de Instagram, amuzându-se copios prin emoticoane specifice.

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit

Citeste si: Roxana Buzoiu suferă după Alex Turcu de la "Puterea Dragostei", dar iubește din nou!

În urmă cu puțin timp, părea că este numai lapte și miere în presupusa relație a celor doi, aceștia postând dovezile iubirii lor pe conturile de socializare.

roxana buzoiu s-a despărțit de iubit


Abonează-te pe

Citește și:

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

7 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mari cheltuieli!

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri