ROventura. Turda - “Inima de sare” a Transilvaniei


“ROventura” isi continua calatoria, sambata aceasta, de la ora 15:00, in inima tarii, in Transilvania.

“ROventura” isi continua calatoria, sambata aceasta, de la ora 15:00, in inima tarii, in Transilvania.

ROventura. Turda - “Inima de sare” a Transilvaniei

Citeste si: ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii, ajung la Turda, inima de sare a Transilvaniei, acolo unde ne vor arata locuri emblematice, cunoscute in intreaga lume.

Pana sa coboare in minunea din adancuri, Salina Turda, atractie turistica care aduna anual peste 700 de mii de vizitatori, gazdele “Roventura” ne poarta prin Potaissa, al doilea oras al judetului Cluj, unul dintre orasele antice, ale Romaniei, asezare inscrisa pe lista monumentelor istorice ale judetului.

ROventura. Turda - “Inima de sare” a Transilvaniei

Cheile Turzii- dragoste la prima vedere

Calatorii nostri merg mai departe, prezentandu-ne unul dintre simbolurile Clujului, Cheile Turzii. Rezervatia naturala reprezinta o destinatie de care te indragostesti la prima vedere, iar albia paraului Hasdate, explorata de mai bine de 450 de ani este si astazi o atractie inedita pentru zeci de mii de oameni care vin, an de an, sa descopere frumusețea din muntii Trascaului.

Citeste si: „ROventura”, pe drumuri de munte! #Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D

Salina Turda, o istorie sapata in sare, de peste 600 de ani, si reamenajata in urma cu zece ani, este considerata una dintre minunile turistice ale Europei.

Pe langa toate locurile mirifice prin care Andreea si Mihai ne vor purta pasii sambata aceasta, in “ROventura”, vom avea ocazia de a cunoaste traditiile localnicilor dar si de a <gusta> din minunatiile culinare din regiune.

Locuri de care te indragostesti la prima vedere, bucate ca la carte si traditii autentice, pe toate le vom vedea sambata aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, emisiune prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D. 

Citeste si: Sibiu, bijuteria din Centrul Transilvaniei


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri