Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilerri , divorțează! "Nu glumesc, da!"


Rona Hartner și-a anunțat divorțul de cel care i-a fost partener timp de trei ani de zile. Artista a povestit cu lacrimi în ochi motivul deciziei radicale.


In articol:

Rona Hartner și Herve Camilerri divorțează după un mariaj care a durat nici mai mult nici mai puțin de trei ani de zile. Deși cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și porumbeii s-au despărțit de mai bine de o lună și jumătate.

Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilerri, divorțează!

Rona Hartner a dorit să-și anunțe divorțul în direct, asta pentru a nu mai exista speculații cu privire la această despărțire dramatică. Se pare că artista și soțul ei sunt separați de o lună și jumătate, iar casa îi va rămâne cântăreței, având în vedere că se află pe numele ei.

„Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat.

rona hartner divort
Rona Hartner și Herve Camilerri divorțează după trei ani de căsnicie[Sursa foto: Instagram Rona Hartner]

Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, e singura soluție și atât. Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație”, a mărturisit Rona Hartner.

Citeste si: Xonia de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a despărțit de iubitul milionar?

Rona Hartner susține că nu și-a petrecut Paștele alături de Herve Camilerri, iar Postul a fost unul mult mai dificil din cauza problemelor pe care le-a avut în cuplu.

„De Paște nu am fost împreună. A fost un Post mai dificil și cred că misiunea pe care o aveam împreună avea nevoie de noi să fim un pic mai puternici și poate că nu am fost, așa că eu continui această misiune, pentru că eu consider că Dumnezeu mă

iubește foarte tare, dar asta e situația. Drumurile noastre s-au despărțit”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner se simte foarte bine pe plan medical, având în vedere că a reușit să învingă o boală cruntă, însă pe plan sentimental nu o duce la fel de frumos.

rona hartner casnicie
Rona Hartner a dorit să spună motivul pentru care divorțează[Sursa foto: Instagram Rona Hartner]

„Sunt bine, cu analizele sunt impecabil, coronavirusul nu m-a lovit, am o imunitate extraordinară, iar psihologic, dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie, înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu e acea lumină în întunericul vieții noastre și că oamenii au atât de multe probleme, încât nu e cazul să mai vorbesc și eu despre problemele mele.

Citeste si: Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

Sunt o persoană un pic mai pudică și nu-mi place să povestesc oamenilor când sunt chestii mai grele, prefer să nu apar, să nu am apariții. De aia lumea nu prea m-a mai văzut pe Facebook. Acum am depășit momentul, pentru că pentru mine în continuare viața continuă cu Iisus Hristos.

10 ani am stat singură, 3 ani am fost cu Herve. 3 ani foarte frumoși cu 3 proiecte muzicale care vor fi lansate în vara aceasta și eu îmi continui drumul. Am rămas prieteni, pentru că atunci când e o evidență că ceva nu merge, nu are sens să... Suntem creștini. Eu îl binecuvântez, el mă binecuvântează, dar suntem separați”, a mai spus artista.


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana îl atacă pe Liviu Guță după ce artistul a anunțat că divorțează: "Nu așa se spală rufele"

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară după doar un an de căsnicie!

Alin Sălăjean, despre Albert Oprea de la Survivor România: ”Inteligența emoțională NU are legătură"

Valentin Sanfira și Codruța Filip, despre nuntă în perioada pandemiei: "Să vedem dacă apucăm"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri