Romina și Ionuț s-au despărțit la puțin timp după logodnă! „Nu-mi convine să..”


Romina și Ionuț s-au separat la scurt timp după logodnă. Ionuț este cel care ar fi luat inițiativa de a încheia relația. Romina a respectat și a fost de acord cu decizia acestuia.


In articol:

Admiratorii Rominei și ai lui Ionuț au primit o veste dezamăgitoare: cuplul a luat decizia de a pune capăt relației la scurt timp după logodnă. 

Ionuț a mărturisit că el este cel care a pus piciorul în prag și explică motivele pentru care a luat această decizie.

Totodată, Romina îi respectă decizia și nu se împotrivește.

Ionuț: „Punem punct la tot'

Ionuț a fost cel care a dat vestea despărțirii de Romina. Unul dintre motivele deciziei de separare este reprezentat de părerile celor din jur care l-au deranjat în mod vizibil pe Ionuț.

Am luat decizia să punem punct la tot, ca să fie odată și lumea mulțumită și cel mai bine așa e.

Se aude aici, pe afară, că am făcut anumite chestii… Sunt o persoană care ține cont de mai multe chestii și cel mai bine așa este',  a declarat Ionuț.  

Romina nu a avut altă variantă mai bună decât să fie de acord cu decizia luată, care îi aparține doar lui Ionuț. Dar este vizibil deranjată. 

Eu îi respect decizia, atât.

E decizia lui. Odată a luat pauza la nervi, am zis „ok', pentru că atunci am văzut că situația era destul de tensionată. Acum din nou i-a singur decizia', a declarat Romina.

„Nu suntem unul pentru celălalt”

Ionuț nu a ezitat să explice motivele pentru care nu a mai dorit să continue relația cu Romina și ce anume l-a deranjat la partenera lui.

Concurentul a decis că este mai bine pentru amândoi ca drumurile lor să se separe, pentru că nu sunt, de fapt, făcuți unul pentru celălalt. Ionuț susține, de asemenea, că nu mai dorește și nu mai există o eventuală împăcare pentru că a fost dezamăgit de faptul că Romina nu a ținut cont de cererile lui, lucru care l-a supărat foarte tare.

Acum vreau să fie definitivă. Am spus tot timpul că spun ce simt azi, dacă mâine se va schimba ceva și consider că nu trebuie să mai continui, asta fac, asta este Sunt niște gesturi asupra cărora i-am făcut observație cu câteva zile în urmă, s-au repetat, ceea ce înseamnă că nu a ținut cont de ceea ce am spus eu și înseamnă că nu suntem unul pentru celălalt. Chiar dacă simt ceva pentru o persoană și ea mă enervează atât de tare și consider că e ceva grav, nu contează cât țin la persoană, eu pun punct. Nu-mi convine să continuăm așa, cu certuri, că nu văd rostul”, a mai spus Ionuț.

 Sursă foto: Viva.ro 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri