Romina de la Survivor România i-a criticat dur pe Mellina și pe Andrei Dascălu!


Dezvăluiri incendiare făcute de Romina de la Survivor România după ce a părăsit competiția!


In articol:

Revenită în țară după doar trei săptămâni petrecute la Survivor România 2021, Romina a făcut dezvăluiri senzaționale din tabăra Războinicilor. Deși a petrecut puțin timp pe meleagurile Republicii Dominicane, Romina a observat caracterele coechipierilor ei din tabăra albastră. De o parte din ei a rămas profund dezamăgită și nu i-a menajat când a fost vorba să facă destăinuiri.

Romina i-a făcut praf pe Mellina și Andrei Dascălu de la Survivor România!

Pentru că o mare problemă pentru toți concurenții a fost foamea, Romina a precizat de Mellina că este zgârcită și nu vrea să împartă nimic cu nimeni: „A fost o zi bună și am strâns cu Mellina mai mulți crabi. Am mâncat câțiva, iar pe restul i-a ținut Mellina într-o desagă, iar a două zi nu mai era niciunul, îi mâncase ea pe toți.

Având în vedere că trebuia să se împartă, nu i-a împărtit. Eu în ziua respectivă am mâncat doi, iar următoarele zile i-a gătit ea pe toți. Nu se gătea la grup, fiecare își gătea individual”, a precizat Romina despre fosta ei colegă.

Citeste si: Simona Hapciuc, reacție neașteptată după ce Elena Marin a ieșit favorită la Survivor 2021: "Nu sunt de acord..."

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, blondina războinică i-a criticat cel mai mult pe Andrei Dascălu și pe Mellina. În fața micilor ecrane se pare că aceștia vor să pară într-un anumit fel, deși în realitate ar fi două caractere care lasă mult de dorit.

Cel mai mult a fost deranjată de strategiile care sunt făcute de vechii concurenții intrați în competiție de la început.

Ultimii alăturati echipei trebuie să se supună “regulilor” trasate de cei vechi. I-a fost impusă mereu alegerea Andreei Antonescu pentru traseu, deși ea a considerat despre ea că poate face față traseului și cu o competitoare mai puternică.

Citeste si: Jador, atacat dur la Survivor România după ce s-a accidentat! „Ești un terminat, doar oamenii de acasă te mai cred cu piciorul!”

„Când spunea domnul Dan „Faceți strategia”, venea Sorin și ne spunea pe cine să alegem. Lui Sindy îi spuneau să o aleagă pe Ana, iar mie pe Andreea de fiecare dată. Așa s-a întâmplat timp de câteva zile, nu a fost inițiativa mea, ci a lui Sorin și aprobată de cei mai vechi, iar eu fiind mai nouă am făcut că ei în primele zile. În rundă a două ceream să intru cu Elena sau cu o fată mai puternică, că nu vreau să fiu văzută slabă din punct de vedere sportiv. Mi se spunea pe cine să aleg și nu prea aveam de ales”, a precizat Romina la Teo Show!

În cele din urmă concurenta a mai ținut să comenteze faptul că Sorin mereu făcea “jocurile” intrării pe teren.


Abonează-te pe

Citește și:

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

7 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mari cheltuieli!

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri