Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”


“La ce visa Romică Țociu când dormea în Gară?”, “L-ați iertat pe Alexandru Arșinel că v-a dat afară de la Teatru?”, printre intrebarile adresate acestuia de prezentoarea emisiunii

Romică Țociu, îndragitul actor român, este invitatul ediției de sâmbăta aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de interviuri unice, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D! De mai bine de trei decenii, Romică Țociu reprezintă <jumătatea agitată>, dar mereu plină de optimism a renumitului cuplu umoristic “Țociu și Palade”.

La  Teatrul de Revista ”Constantin Tănase”,  Romică Țociu a jucat pe aceeași scenă cu Draga Olteanu Matei, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. În televiziune, Romică Țociu a dat lovitura în anul 1999, ca entertainer al unui show care le oferea românilor premii in bani, iar de atunci, este o prezență constantă pe micile ecrane.

 

În plan personal, Romică Țociu se află la cea de a doua căsătorie, are doi copii și este bunic.

“La ce visa Romică Țociu când dormea în Gară?”, “L-ați iertat pe Alexandru Arșinel că v-a dat afară de la Teatru?”, “L-ați trădat pe Cornel Palade?”, “Care este prețul lui Romică Țociu?”, “Cât de iubăret sunteți?”, “De câte ori v-a ajutat nașul Nicu Gheară

să vă împăcăți soția?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton, adresate invitatului Romică Țociu, din această sâmbătă de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Secretul pentru cea mai delicioasă zacuscă. Ingredientele care nu trebuie să lipsească

Andreea Bălan, planuri în imobiliare. Artista vrea să stea cu fetițele ei două luni pe an în Dubai

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Dezvăluiri despre actele de agresiune sexuală prin care sunt nevoite să treacă femeile din stațiile de cercetare din Antarctica.

Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 8 octombrie 2022. Ce sărbătoare este marți?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri