Rodica Popescu Bitănescu, dezvăluiri uluitoare aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


”Sunt pregătită pentru orice!”

  Considerată a fi una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc, cu o energie molipsitoare, actrița Rodica Popescu Bitănescu a dat curs aseară invitației jurnalistei Denise Rifai pentru a răspunde tirului de întrebări din cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzate de la ora 23:00, la Kanal D.

În vârstă de 82 de ani, cu peste 60 de ani de activitate pe scena teatrului românesc, îndrăgita artistă a adunat în palmares numeroase premii, dar și admirația a milioane de români.

Rodica Popescu Bitănescu, în prezent actrița Teatrului Național din București, dramaturg și regizor de succes, a avut o viață demnă de film, și puțini știu că aceasta a avut și momente de cumpănă, în viața sa. Aseară, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” Rodica Popescu Bitănescu a făcut dezvăluiri impresionante si a oferit și detalii uluitoare și în ceea ce privește momentele cumplite prin care a trecut, de-a lungul vieții.

Născută într-o familie foarte bogată, în comuna Răsuceni, Rodica Popescu Bitănescu a avut parte de o viață lipsită de griji, ca a unei mici burgheze, în primii 10 ai din viață. Viața, însă, i s-a schimbat radical odată cu naționalizarea impusă de Partidul Comunist, în anul 1948, averea familiei a fost confiscată iar tatăl încarcerat.

Tot acea perioadă cumplită, trăită în tinerețe, împreună cu familia sa, au marcat-o pe viață pe îndrăgita actriță care a rămas cu un sentiment de frică permanent.

”Am devenit foarte prudentă. Frica este un sentiment neplăcut, iar atunci când te stăpînește, nu este bine. De aceea, eu mă lupt și sunt puternică, sunt pregătită pentru orice! Am trecut prin multe frici, prin multe atacuri de panică, dar am învățat să mă descurc! (…) Frica nu trece! Au mai trecut foamea, frigul, toate prin care am trecut, dar frica rămâne… Frica de boală, frica de foarte multe lucruri care pot să ți se întâmple, dar nu de moarte.

Frica de moarte nu o am!”, a fost răspunsul uimitor oferit aseară de invitata jurnalistei Denise Rifai.

Intrebată dacă regretă că nu are copii, iubita actriță a răspuns ferm.

             ”Nicio clipă nu regret! Sunt destul de puternică și de conștientă că în clipa în care m-am hotărît să fac un lucru, nu mă mai uit înapoi și nu încep să mă vait(...) Eu am vrut să fac 11 copii, la un moment dat, după ce urmărisem un film rusesc(...). Iubesc enorm copiii(...) dar mi-am întors gândul din niște motive foarte serioase...mi-am schimbat gândul și n-am mai făcut niciunul, și trăiesc foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a fost o parte din răspunsul oferit aseară, de către Rodica Popescu Bitănescu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri