Rochii cu diamante pe podiumul Kasta Morrely Fashion Week


In deschiderea celei de-a doua seri Kasta Morrely Fashion Week 2015, designerul libanez Gaby Saliba a lansat ultima sa colectie haute-couture.

Dupa cum se stie, festivalul international de promovare a trendurilor in moda „Kasta Morrely Fashion Week” a reunit pe scena Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iasi creatiile unor designeri din elita modei highclass din India, Dubai, Liban, Olanda, Italia, Ucraina, Moldova, Romania. Creatorii de moda au prezentat publicului trendurile in moda anului 2016.

In deschiderea celei de-a doua seri Kasta Morrely Fashion Week 2015, designerul libanez Gaby Saliba a lansat ultima sa colectie haute-couture. Impreuna cu echipa sa, creatorul libanez a pregatit special pentru Festivalul de moda de la Iasi, rochii lucrate in standardele haute-couture care insumeaza, dupa cum se stie, pana la 300 de ore de munca pentru fiecare piesa vestimentara. Splendida colectie prezentata a cuprins 25 de rochii din materiale scumpe si rare, cu pietre pretioase si diamante, broderii lucrate manual cu motive orientale.

„Am realizat aceasta colectie special pentru a fi lansata la Kasta Morrely Fashion Week, urmarind ultimele tendinte in moda haute-couture de la Paris si imbogatind creatiile cu nestemate. Multumesc, Kasta Morrely, va iubesc!” a declarat Gaby Saliba.

In cadrul Creative Industries Awards - Gala Premiilor in Industriile Creative® editia a II-a, designerul Gaby Saliba a primit din partea colectivului Proiectului de cercetare Kasta Morrely, Premiul de Excelenta pentru talent remarcabil si cariera de succes in industria modei highclass.

Detalii pe www.kastamorrelyfashionweek.com

Foto credit: Marooni


Abonează-te pe

Citește și:

Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul bolnav de autism: "Ce faci atunci când..."

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

COVID-19 Spania: Se limitează reuniunile de Sărbători!

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 decembrie 2020. Nativii Șobolan, devastați de veștile pe care le primesc

Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020! Nativii zodiei Pești fac achiziţia vieţii lor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri