Decolteul va „complica” mereu chiar și rochia de mireasă cea mai simplă


Decolteul va „complica” mereu chiar și rochia de mireasă cea mai simplă

Așa este făcută rochia de mireasă, încât să nu-ți mai poti lua ochii de la ea, desi adevarul este că admirația sălii nu este uniform distribuit pe întreg cuprinsul trupului feminin att de intim îmbrățișat de finele materiale pe care designerii de nuntă le desăvârșesc în creații fabuloase. 


In articol:

Cum piciorul miresei nu este, de regula, expus, cele mai multe priviri se opresc în zona decolteului, ca prinse în capcană de croiul cu maiestrie desenând contururi senzuale și de atuurile tale naturale, pe care atelierele de rochii elegante, de mireasă, le pun în cea mai bună lumină. Noi îți dăruim rochii de mireasă adaptate corpului și viziunii tale asupra nunții ideale. 

 

 

Tipuri de decolteu 

 

Decolteul reprezintă decupajul unei rochii de mireasă din zona bustului, având rolul de a-l evidenția, apoi de a distrage atenția de la elementele trupului cu care natura a fost mai puțin generoasă și, nu în ultimul rând, de a potența senzualitatea ținutei miresei, accentuându-i farmecul.

În definitiv, acel public este acolo pentru ea, admirând-o pe de-a-ntregul și pe zone preferate, la bust putând vedea, cel mai adesea: 

 

*Decolteul în formă de U – Permite fiecărei femei, indiferent siluetă, să-și etaleze atuurile. Acesta creează o generoasă zonă expusă de piele catifelată, delimitând un perimetru larg în care privirile să se plimbe, contribuind vizual și la transmiterea senzației de alungire a părții superioare a corpului. 

 

*Decolteul „inimă” – O rochie de mireasă cu un astfel de decolteu transmite un mesaj foarte frumos, expunând forma inimii pe care, în acea zi, i-o dăruiești lui pentru toată viață. Și este extrem de sexi! Această croială le vine cel mai bine femeilor cu care natura a fost mai darnică. Este un decolteu care se desparte în zona bustului. Alungește silueta, potrivindu-se oricărei mirese. 

 

*Decolteul pătrat – Are o geometrie asemănătoare modelului în U, suportând aceleași variații de adâncime și lățime, pentru a conferi mai multă sau mai puțină îndrăzneală. Lărgește întreaga suprafață a părții superioare a corpului, gât, bust și umeri. Rochiilor de mireasa tip prințesă li se potrivește foarte bine acest model de decolteu. 

 

*Decolteul în V – Este un decolteu senzual, care trebuie asumat. Cere îndrăzneală, o încredere în sine foarte pronunțată, adică o mireasă care este convinsă că se află în centrul universului lui și al oricui, cel puțin pentru o zi. Fiind un decolteu adânc, creează o iluzie de alungire și un trup mlădios. 

 

*Decolteul barcuță – Acest model este ales, în general, de miresele care simt nevoia să dea un plus de volum unui bust mai puțin pronuntat. Este un decolteu larg, care acoperă o mare parte a zonei claviculelor, desenând un arc de cerc de la un umăr la celălalt. Femeile mai sfioase preferă rochiile pentru mirese cu un asemenea decolteu, care favorizează cel mai bine o siluetă cu umeri înguști și gât delicat. 

 

Cum alegi decolteul rochiei de mireasă care să te avantajeze 

 

Desi nu există, reguli concise și strice, fiecare tip de decolteu face pereche ideală cu o anumită femeie, în funcție de trăsăturile specifice ale acesteia. La atelierele de creație care se respectă se ține cont de atuurile miresei, de forma corpului, înălțime și mărimea bustului, pentru a-ți recomanda rochia care te avantajează cu adevărat și nu doar pentru a da bine în poze, ci fiindcă ziua nunții nu este cu repetiție și trebuie să te asiguri ca nu irosești singura șansă de a ieși bine. 

Spre exemplu, dacă ai bustul generos, îți recomandăm o rochie de mireasă cu decolteu în V sau în formă de inimă, care deschid vizual această zonă a corpului, dezvăluind umerii și gâtul, pentru a nu concentra privirile doar asupra sânilor. 

În ceea ce privește adaptarea la forma feței, trebuie aplicat principiul atracției opusurilor. Astfel, femeilor cu fețe rotunde li se potrivesc foarte bine decolteurile pătrate sau în V, în timp ce chipurilor ascuțite le aduc echilibru decolteurile rotunjite. 

De asemenea, o siluetă tip triunghi inversat va beneficia de pe urma unui decolteu în V, care alungește vizual partea superioară mai pronunțată, iar un corp „pară” va fi avantajat de un decolteu pătrat sau model bărcuță. Corpul clepsidră își permite cam orice, însă chiar dacă nu ești fericita posesoare a formelor ideale, te poți folosi, cu ajutorul unor sfaturi profesioniste, de avantajele decolteului potrivit.  


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de luni, 26 septembrie. O zodie va avea parte de o surpriză la locul de muncă

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Zodiac 26 septembrie 2022. Află ce zodie este mai bine ca niciodată

Zodiac chinezesc 26 septembrie 2022. Află ce zodie nu are deloc încredere în ea

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri