Roberta, supărată că Sebastian nu a reacționat la așteptările ei cu privire la un posibil joc între Patrick și Robi asupra sa. „Dacă ar fi fost un joc, m-aș fi dus departe”

Roberta, supărată că Sebastian nu a reacționat la așteptările ei cu privire la un posibil joc între Patrick și Robi asupra sa. „Dacă ar fi fost un joc, m-aș fi dus departe”
Roberta, supărată că Sebastian nu a reacționat la așteptările ei cu privire la un posibil joc între Patrick și Robi asupra sa. „Dacă ar fi fost un joc, m-aș fi dus departe”

Roberta este supărată, iar Sebastian intuiește motivul.

Roberta din Casa Iubirii  s-a arătat foarte supărată, iar Andreea Mantea l-a întrebat pe Sebastian de ce consideră că starea ei este aceasta. Sebastian spune că a înțeles faptul că ea s-a simțit deranjată de un posibil joc între Robi, Patrick și ea, deoarece ar  fi discutat despre cine poate să o cucerească primul.

Andreea Mantea: De ce s-a supărat Roberta astăzi?

Sebastian: Nu am reacționat la așteptările ei.

Andreea Mantea: Bun. Asta e prima ei supărare de azi. Pe ce altceva s-a mai supărat? De ce a venit în casa băieților?

Sebastian: Din ce am înțeles eu, ea s-a simțit deranjată de faptul că Virginia i-a spus lui Robi că “dacă nu intra Sebastian în casă, tu cumva minți că ai mai fi făcut pași spre Roberta”.

S-a dedus din chestiile astea că Robi cu Patrick au avut un joc asupra ei și chestia asta o scoate „Că ce sunt eu aici să fiu jocul vostru? Sau asta au impresia.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Patrick și Robi, joc pentru a o cuceri pe Roberta?

Citește și: Julia, invitată de Gagea în Camera Roșie. Reacția surprinzătoare a tinerei. “Puteai să profiți de Camera Roșie și să cunoști una din fetele din topul tău.”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Virginia, împreună în camera roșie! Ce vrea concurentul de la fosta lui iubită? „Nici nu am gândit asta.”

În timpul acestei discuții, Roberta nu a comentat nimic, iar Andreea Mantea i-a întrebat pe băieți dacă există, într-adevăr, acest joc asupra ei.

Patrick a dorit să tyransmită ceva în apărarea lui și să spună că dacă totul ar fi fost o miză, acesta s-ar fi îndreptat mult mai mult spre ea, inclusiv flori cu și atenții. Tânărul spune că în timpul discuțiilor din casă și din Camera Roșie nu a venit asupra ei cu niciun gest și nici cu alte vorbe care să îi dea ceva de înțeles.

Andreea Mantea: Robi, Patrick, v-ați gândit să faceți un joc cu Roberta cine o cucerește primul?

Patrick: Eu vreau să spun ceva în apărarea mea. Dacă era jocul ăsta care o cucerește primul, trebuia plusat. Eu nu am plusat sub nicio formă. Și când discutam în camerele roșii sau în casă nu am venit cu gesturi față de ea, flori, atenție. Dacă ar fi fost un joc, m-aș fi dus departe.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Robi și Virginia, împreună în camera roșie! Ce vrea concurentul de la fosta lui iubită? „Nici nu am gândit asta.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies