Roberta și Sebastian, discuție în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi concurenți: „Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec.”

Roberta și Sebastian, discuție în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi concurenți: „Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec.”
Roberta și Sebastian, discuție în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi concurenți: „Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec.”

Cei doi parteneri traversează o perioadă dificilă.

Ultima ediția a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Roberta și Sebastian, care discută despre viitorul relației lor.

Sebastian, cuprins de stări negative

Citește și: Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a mințit în legătură cu sentimentele sale: „Eu nu m-am prefăcut niciodată.”

Citește și: Virginia și Patrick discută despre Robi! Ce a realizat concurenta cu privire la fostul său partener? „Am zis că nu am așteptări de la el.”

Concurentul și-a exprima clar sentimentele, precizând că decizia îi aparține Robertei.

Vezi că sunt așa puțin depășit de situație eu și chiar voiam să îți zic că nu mă mai simt confortabil deloc și mă simt așa foarte ciudat.

În primul rând, să știi că îmi pare rău pentru tot disconfortul pe care ți l-am creat până acum aici. Nu am făcut-o niciodată într-un mod intenționat, de a ajunge să trăim neliniștea asta pe care o trăim în momentul de față. Mai departe rămâne de văzut pentru că eu sunt într-o perioadă foarte încărcată, mă simt foarte ciudat. Am o stare peste care nu pot să trec. Încerc să mă gândesc la tot felul de lucruri frumoase, dar nu pot să trec peste situația asta.
Văd că și din partea ta vin multe treburi care te deranjează oarecum. M-am pus și în locul tău și e deranjant, într-adevăr. Acum nu știu cum vrei tu să iei situația în sine. Mesajele respective, online-ul și așa mai departe. Dar eu nu mai pot
.”, a spus Sebastian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roberta vrea să pună relația pe pauză

Sebastian a precizat că îi acceptă decizia, însă nu își mai găsește locul în Casa Iubirii.

Roberta: Simt nevoia de pauză. O să mă gândesc și nu știu.

Sebastian: Nu poți să îmi spui așa în mare ce ai primit, ce ai văzut?

Roberta: Nu, nu vreau să vorbesc despre asta.

Sebastian: Crezi că te va ajuta în vreun fel pauza asta?

Citește și: Rică Răducanu, marele absent de la nunta lui Ianis Hagi: „Pe noi, ăștia mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă”- kanald.ro

Citește și: Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00- stirilekanald.ro

Roberta: Nu știu.

Sebastian: Tu ai nevoie de o pauză pentru a-ți demonstra ce?

Roberta: Nu știu.

Sebastian: Eu să știi că îți voi respecta orice decizie, indiferent care va fi aia. Dar vreau să știi bine un lucru, că nu noi mai sta aici.

Nu voi mai sta pentru că nu îmi găsesc locul. Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec .”, a fost dialogul dintre cei doi.  

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Alexandra, deranjată de cuvintele lui Gagea! Giuly și Virginia îi iau apărarea concurentei: „Mereu a avut vorbe frumoase pentru tine. Vorbești numai la mișto.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Schimbare de ultim moment în prognoza meteo: vijelii devastatoare și ploi torențiale lovesc Capitala, cod roșu de caniculă în toată țara!

Cucerește în fiecare seară publicul de televiziune. Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies