Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor. „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”

Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor.  „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”
Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor. „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”

Roberta și Bogdan au discutat despre relația dintre Antoni și Rebecca.

Roberta a aprins câteva momente de discuție cu Bogdan, iar deși aceasta nu a vrut inițial să intre în mai mult în detalii cu privire la relația lui Antoni cu Rebecca, aceasta a mărturisit că nu îi vede pe cei doi împreună, deoarece tânăra mai vorbește și cu alți băieți. Bogdan spune că este o acuzație destul de gravă fără să aibă cum să demonstreze lucrul acesta, iar Roberta a dat de bănuit că poate face și asta, dacă își dorește.

Roberta: Nu cred că are rost să deschid subiectul acesta, că până la urmă nu e treaba mea.

Bogdan: Mai ales că are legătură și cu Rebecca...

Roberta:  Nu are treabă cu ea. Pot să îți spun doar că vorbește cu alți băieți. Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.

Bogdan: Asta e o acuzație destul de gravă, să știi. Acum tu știi ce și cum. Dar cred că toată lumea mai are interacțiuni cu alte persoane.

Roberta: Bine, nu e o acuzație. Aud și eu chestii din moment ce aud, eu nu pot să cred în ei niciodată.

Bogdan: Da, dar din auzite..

Fără testat..

Roberta: Păi poate am.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Roberta, impresionată de gesturile lui Bogdan făcute spre Rebecca

Citește și: Alexandra, pusă la zid de concurenți pentru faptul că nu exprimă nicio emoție. „Dacă nu exprimi înseamnă că nu simți.”

Antoni și Rebecca
Antoni și Rebecca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca din Casa Iubirii. Ce și-au reproșat tinerele chiar în Gală. „Ești singura agitată!”

Cât despre lucrurile pe care Bogdan le-a făcut spre Rebecca pentru a o cuceri, Roberta îi mărturisește că chiar au surprins-o, deși la început nimeni nu prea avut o părere foarte bună despre el. Aceasta a mai spus că Bogdan a reușit în timp să dovedească că este un om foarte mișto și că merită într-adevăr tot ce e mai bun, iar gesturile făcute față de Rebecca s-au

văzut că au fost din suflet.

Roberta: Tu ne-ai dovedit, chit că la început nu aveam o părere foarte bună despre tine...

Bogdan: Cred că nimeni nu avea.

Roberta: Da. Dar tu ne-ai dovedit că ești un om foarte mișto.

Bogdan: Apreciez.

Roberta: Chiar ești și meriți tot ce e mai bun. Și gesturile. Chiar ai făcut gesturi foarte frumoase pentru ea. Pe bune. A fost din suflet și s-a simțit.

Bogdan: Asta zic.

Roberta: Asta ai simțit.

Bogdan: Pur și simplu am simțit să îi ofer ceva.

Roberta și Bogdan
Roberta și Bogdan[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca din Casa Iubirii. Ce și-au reproșat tinerele chiar în Gală. „Ești singura agitată!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Charlotte Dujardin, primele declarații după ce a fost acuzată că abuzează caii: "Îmi cer scuze sincer pentru comportamentul meu"

Provocări amuzante pentru prieteni. 5 idei inedite pentru seri de neuitat cu gașca

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies