Rivalitățile s-au aprins între Roberta și Ștefania! Fetele și-au spus cuvinte dure „De ce vii aici cu niște acuzații pentru care nu ești sigură?”

Rivalitățile s-au aprins între Roberta și Ștefania! Fetele și-au spus cuvinte dure „De ce vii aici cu niște acuzații pentru care nu ești sigură?”
Rivalitățile s-au aprins între Roberta și Ștefania! Fetele și-au spus cuvinte dure „De ce vii aici cu niște acuzații pentru care nu ești sigură?”

Roberta și Ștefania au ajuns la o discuție aprinsă pe tema lui Cosmin.

Tensiune între Roberta și Ștefania cu privire la relația pe care tânăra ar avea-o cu Cosmin. Roberta a ținut să vorbească în prezența Andreei Mantea despre faptul că Ștefania a ținut să-și ascundă sentimentele față de el și că a spus că nimic nu este sigur. Roberta susține că a avut o discuție cu ea la masă în care ar fi întrebat ce simte pentru Cosmin, iar aceasta ar fi spus că nu se poate pronunța.

Iubita lui Cosmin, cu toate acestea, nu-și amintește despre discuția purtată și îi spune colegei sale să nu mai vină cu acuzații false.

Roberta: Asta îmi aduc eu aminte. Am vorbit cu ea și am întrebat-o. Mi-a zis că nu simte.

Ștefania: Ce m-ai întrebat?

Roberta: Te-am întrebat de Cosmin.

Ștefania: Nu simt să zic, asta le-am zis tuturor.

Roberta: Nu vreau să greșesc, nu știu.

Ștefania: Atunci de ce vii aici cu niște acuzații pentru care nu ești sigură?

Roberta: Pentru că discuția asta noi am avut-o la masă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ștefania: Păi spui că nu știi.

Roberta: Dar tu știi când noi am avut discuția asta?

Ștefania: Nu!!??

Roberta: Atunci poate am visat.

Ștefania: Nu știu.

Roberta susține că a avut o discuție cu Ștefania în care i-a transmis că nu simte nimic pentru Cosmin

Citește și: Ceartă între Sebastian și Roberta, după un gest făcut de tânără. Ce anume l-a deranjat pe Sebastian? “Din socializarea pe care am avut-o aici nu am tras nicio concluzie”

Roberta și Ștefania
Roberta și Ștefania[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania și Cosmin, discuție surprinzătoare! De ce s-a supărat tânăra pe Cosmin? „Ți-am zis de atunci că m-am supărat.”

Roberta a ținut să spună spună că doar a fost interesată dacă simte ceva cu adevărat pentru Cosmin și spune că nu ar fi judecat cu nimic, deoarece timpul de cunoaștere dintre ei era oricum unul destul de scurt.

Roberta: Eu așa îmi aduc aminte, că am avut discuția asta și am întrebat-o de Cosmin, asta am în cap. Am întrebat-o „Tu simți ceva pentru Cosmin sau e prea rapid?” Am întrebat-o, n-o judec.

Nu ai cum să simți anumite lucruri atât de rapid, iar ea a zis că nu simte momentan.

Giuly: Păi este diferit.

Roberta: După a spus. Că îl iubește sau nu, dar asta mi-a dat de înțeles.

Concurenți Casa Iubirii
Concurenți Casa Iubirii[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Ceartă între Sebastian și Roberta, după un gest făcut de tânără. Ce anume l-a deranjat pe Sebastian? “Din socializarea pe care am avut-o aici nu am tras nicio concluzie”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies