Rita Muresan revine in forta in moda! Nici prin cap nu-ti trece ce accesoriu va folosi in noua colectie


Rita Muresan le pregateste o surpriza admiratorilor ei.

 

Creatoarea de moda revine in forta cu o noua colectie la care lucreaza de cateva luni insa pana acum nu a suflat nicio vorba. Reporterii WOWbiz.ro au aflat insa despre ce este vorba.
Rita Muresan isi petrece majoritatea timpului in atelier unde lucreaza din greu la o colectie nou – nouta cu care vrea sa rupa gura targului. Designerul organizeaza marea lansare chiar in luna ce urmeaza si se anunta un eveniment de anvergura.
“Rita face o noua colectie in care va folosi si aripi de inger. De cand e mai apropiata de ingeri si crede in niste lucruri… Rita se simte mult mai bine si asta se vede pe chipul ei si in atitudinea ei. S-a schimbat foarte mult, a slabit dupa cum ati vazut. Creatia va fi cu aripi de inger si va fi spectaculoasa. Evenimentul de lansare va avea loc in luna iunie si vor canta si artisti cunoscuti.
Va sustine concert Directia 5 sau Holograf”, ne-au dezvaluit surse din anturajul Ritei.

Creatoarea de moda revine in forta cu o noua colectie la care lucreaza de cateva luni insa pana acum nu a suflat nicio vorba. Reporterii WOWbiz.ro au aflat insa despre ce este vorba.

Rita Muresan isi petrece majoritatea timpului in atelier unde lucreaza din greu la o colectie nou – nouta cu care vrea sa rupa gura targului.

Designerul organizeaza marea lansare chiar in luna ce urmeaza si se anunta un eveniment de anvergura.

Rita face o noua colectie in care va folosi si aripi de inger. De cand e mai apropiata de ingeri si crede in niste lucruri… Rita se simte mult mai bine si asta se vede pe chipul ei si in atitudinea ei. S-a schimbat foarte mult, a slabit dupa cum ati vazut.

Creatia va fi cu aripi de inger si va fi spectaculoasa. Evenimentul de lansare va avea loc in luna iunie si vor canta si artisti cunoscuti. Va sustine concert Directia 5 sau Holograf ”, ne-au dezvaluit surse din anturajul Ritei.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri