Rita Muresan, despre colectia LASHEZ ANGELS: "Este un cadou pentru cei care cred in minuni si miracole"


Rita Muresan, despre colectia LASHEZ ANGELS:

Creatoarea de moda Rita Muresan lanseaza pe 12 iunie noua sa colectie, LASHEZ ANGELS.

 

"Ideea a venit din dorinta de a transmite oamenilor un mesaj spiritual prin intermediul hainelor si al culorilor. Discutand cu Ali Erdem, proprietarul Lashez, am ajuns la concluzia ca ne putem asocia pe aceasta tema, pe aceasta colectie, amandoi avand convingeri comune asupra prezentei Ingerilor in viata noastra, dar si asupra stilului in moda.", a spus designetul pentru suntpe.promenada.ro.
Imaginea noii colectii este fiica in varsta de doar 14 ani a Ritei, care s-a dovedit a fi un adevarat talent in domeniu.
Ce aduce nou aceasta colectie?
"Lucrul inedit la aceasta colectie, pe langa modelele lucrate cu grija, unele manual, fiind o colectie de serie limitata, este ca fiecare piesa are o eticheta speciala formata dintr-o carticica in care se vor gasi informatii despre cei 4 Arhangheli prezentati si Ingerul pazitor. Cei patru Arhangheli sunt: Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel. Fiecare carticica va cuprinde informatii generale despre ei, cine sunt, cum ne pot sprijini si cum ne indruma, cum ne putem ruga la ei pentru sustinere.
Speram ca informatia sa ajunga la cati mai multi oameni, ei bucurandu-se in acelasi timp si de haine si de energia pe care am pus-o cu toata iubirea in acest proiect, impreuna cu intreaga echipa care a lucrat la el.", spune creatoarea de moda.
Citeste continuarea interviului pe suntpe.promenada.ro.
Miercuri, 11 iunie, incepand cu orele 20:30, Lashez& Rita Muresan va asteapta pentru un spectacol de moda special, urmat de un concert 3 Sud Est.
Evenimentul este  public.

" Ideea a venit din dorinta de a transmite oamenilor un mesaj spiritual prin intermediul hainelor si al culorilor. Discutand cu Ali Erdem, proprietarul Lashez, am ajuns la concluzia ca ne putem asocia pe aceasta tema, pe aceasta colectie, amandoi avand convingeri comune asupra prezentei Ingerilor in viata noastra, dar si asupra stilului in moda.", a spus designerul pentru suntpe.promenada.ro.

Imaginea noii colectii este fiica in varsta de doar 14 ani a Ritei, care s-a dovedit a fi un adevarat talent in domeniu.Ce aduce nou aceasta colectie?

"Lucrul inedit la aceasta colectie, pe langa modelele lucrate cu grija, unele manual, fiind o colectie de serie limitata, este ca fiecare piesa are o eticheta speciala formata dintr-o carticica in care se vor gasi informatii despre cei 4 Arhangheli prezentati si Ingerul pazitor. Cei patru Arhangheli sunt: Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel. Fiecare carticica va cuprinde informatii generale despre ei, cine sunt, cum ne pot sprijini si cum ne indruma, cum ne putem ruga la ei pentru sustinere. Speram ca informatia sa ajunga la cati mai multi oameni, ei bucurandu-se in acelasi timp si de haine si de energia pe care am pus-o cu toata iubirea in acest proiect, impreuna cu intreaga echipa care a lucrat la el.", spune creatoarea de moda.

Citeste continuarea interviului pe suntpe.promenada.ro.

Miercuri, 11 iunie, incepand cu orele 20:30, Lashez& Rita Muresan va asteapta pentru un spectacol de moda special, urmat de un concert 3 Sud Est. Evenimentul este  public.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri