„Risc de bătaie în familie. Ce imagini a publicat Larisa Udilă pe rețelele de socializare. Fotografiile au adus la divergențe


Larisa Udilă este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online, iar pe parcursul carierei sale a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care o apreciază și îi sunt alături la fiecare pas.


In articol:

Ea este foarte deschisă cu persoanele care o urmăresc, iar aceștia sunt foarte activi și o urmăresc de fiecare dată când postează ceva nou.

Citește și: „Nu vreau să îl pedepsesc.” Larisa Udilă, despre un al doilea copil

Ce imagini a publicat Larisa Udilă pe rețelele de socializare

Bruneta a publicat un moment cu scopul de a-i amuza pe cei care o urmăresc. Vedeta a profitat de faptul că soțul ei a adormit și a așezat un scaun în pat, apoi s-a pus pe el, pentru a-ai da acestuia senzația că plutește.

Bărbatul a avut o reacție neașteptată, deoarece a fost luat din somn, iar primul lucru pe care l-a văzut în fața ochilor a fost acest mic moment de umor pe care partenera sa de viață l-a pus la cale.

Ce imagini a publicat Larisa Udilă pe rețelele de socializare

Ce imagini a publicat Larisa Udilă pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Am avut dureri în tot abdomenul.” Mellina, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu artista

Ce a pățit Larisa Udilă, după ce și-a speriat soțul

El s-a speriat foarte tare, mai ales că Larisa Udilă a țipat. Din cauza șocului, și-a lovit soția direct în sân cu ce i-a venit prima dată la mână.

În acel moment, vedeta s-a speriat și a avut parte de o durere puternică, având în vedere că are silicoane și nu are voie să fie lovită.

În urma loviturii pe care a primit-o, Larisa Udila și soțul eu au avut un conflict, iar bruneta s-a supărat pe reacția partenerului său de viață.

Chiar dacă ea a vrut să facă un moment amuzant, le-a transmis tuturor să nu încerce acest lucru acasă, deoarece riscurile să se rănească cineva sunt foarte mari.

„Și uite așa am început să mă cert cu Ogi pentru că m-a lovit în sân cu o sticlă. Nu faceți asta acasă. Risc de bătaie în familie”, a scris Larisa Udilă, pe pagina sa de Instagram.

Reacțiile nu au încetat să curgă, iar mulți dintre internauți i-au spus că a meritat lovitura, deoarece l-a speriat foarte tare.

 „Cu așa nevastă, nu-ți mai trebuie dușmani”/ ”Doamne ferește, dacă-ți dădea în cap”/ ”Adevărul e că l-ai speriat”/ ”Urâtă lovitură, ți-ai meritat-o”., au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ce imagini a publicat Larisa Udilă pe rețelele de socializare

Ce imagini a publicat Larisa Udilă pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu vreau să îl pedepsesc.” Larisa Udilă, despre un al doilea copil

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Am rămas fără”. Larisa Udilă, despre problemele de sănătate

,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri