Ricardo de la Puterea dragostei, limbaj suburban la adresa Andreei: "Fir-ai a dracu' de proastă"


Ricardo de la Puterea dragostei, limbaj suburban la adresa Andreei, actuala concurentă în show-ul de la Kanal D: "Fir-ai a dracu' de proastă"


In articol:

 

Ricardo, fostul concurent de la Puterea dragostei, a înjurat-o pe Andreea.

Ricardo Filip de la Puterea dragostei urmărea emisiunea Puterea dragostei la Kanal D și a auzit-o pe blonda Andreea care se certa cu Bianca. Fostul concurent al show-ului de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea nu s-a putut abține și, atunci când a văzut ce greșeli face Andreea, a răbufnit.

Fostul iubit al Ralucăi Munte a început să o înjure pe concurenta Andreea din sezonul al doilea.

Ricardo de la Puterea dragostei, limbaj suburban la adresa Andreei: "Fir-ai a dracu' de proastă"

"Fir-ai a dracu' de proastă! 'E a lu toate'! Cum 'e a lu toate'? Și tu te superi pe mine că te fac proastă! Cum să te superi pe mine?", a spus Ricardo în fața televizorului, în timp ce se uita la Puterea dragostei.

Există informații potrivit cărora Ricardo și-ar dori să intre din nou în casa Puterea dragostei. În primul sezon el a format un cuplu cu Raluca Munte, însă cei doi tineri și-au spus adio la scurt timp după ce au ieșit din emisiune, imediat după ce s-au întors dintr-o vacanță romantică în Grecia. Ricardo a fost pentru câteva luni în SUA, iar Raluca s-a împăcat cu fostul ei iubit, Origen, cu care formase un cuplu și înainte de înscrierea ei în emisiunea de la Kanal D.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri