Rezultate pe județe și orașe la Bacalaureat 2020 sesiunea de toamnă, conform edu.ro. Introdu codul unic și află notele


Este o zi minunată pentru elevi, pentru că au apărut rezultatele pe județe și orașe la examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă, potrivit Edu.ro.


In articol:

Astăzi, pe 2 septembrie 2020, mai bine de 42.000 de elevi din toată țara au așteptat cu sufletul la gură rezultatele la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă. Tinerii pot răsufla ușurați, pentru că notele elevilor care au participat la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat au fost afișate.

Citeste si: Rezultate Bacalaureat 2020 toamna. Edu.ro a afișat notele elevilor la BAC, sesiunea de toamnă

După întreaga săptămână de examene prin care elevii au fost încercații de emoții care au atins cote maxime, tinerii pot consulta site-ul official al examenului de BAC, sesiunea de toamnă, pentru a-și afla notele, în funcție de orașul și judetul în care au susținut examenul.

Rezultatele finale vor fi aflate pe data de 5 septembrie 2020, iar în cursul acestei zile vor avea mai multe ore la dispoziție, pentru a depune contestații.

NOTELE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2020, SESIUNEA DE TOAMNĂ, ÎN FUNCȚIE DE JUDEȚE ȘI ORAȘE, POT FI CONSULTATE CHIAR AICI!!!

Rezultate bacalaureat sesiunea de toamna
Rezultatele examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, au fost afisate pe site-ul Edu.ro, în funcție de județe și orașe.

Citeste si: Se pot depune online contestaţiile la BAC 2020 toamnă? Model cerere PDF

Rezultatele de la BAC, sesiunea de toamnă, în funcție de județe și orașe

„Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora,” au declarant reprezentanții ministerului.

În urma contestațiilor, profesorii care corectează lucrările vor avea două zile la dispoziție pentru a reevalua elevii nemulțumiți de notele obținute la BAC, sesiunea de toamnă( n. red.- 3 și 4 septembrie), urmând ca notele finale să fie afișate la finalul acestei săptămâni, pe data de 5 septembrie.

Citeste si: Începerea anului școlar 2020. Profesorii nu mai intră în clasă cu catalogul!


Abonează-te pe

Citește și:

BAC 2020, sesiune de toamnă: subiectele la Geografie și Baremul de corectare

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

BAC 2020, sesiunea de toamnă: subiectele la Economie + barem

BAC 2020, sesiune de toamnă: subiectele la Limba si Literatura Româna si Baremul de corectare

Rezultate Bacalaureat 2020 toamna. Edu.ro a afișat notele elevilor la BAC, sesiunea de toamnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri