Revitalizează-ți frumusețea în câteva minute: 7 Trucuri ușoare pentru o înfățișare nouă și proaspătă

Revitalizează-ți frumusețea în câteva minute: 7 Trucuri ușoare pentru o înfățișare nouă și proaspătă
Revitalizează-ți frumusețea în câteva minute: 7 Trucuri ușoare pentru o înfățișare nouă și proaspătă

Puține sunt persoanele care știau de aceste trucuri de frumusețe. L-ați încercat pe cel cu creioanele pentru ochi și buze?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva trucuri de care puteți ține cont, pentru un plus de valoare machiajului aplicat.

Cum să faci un machiaj reușit, chiar la tine acasă 

Revitalizează-ți frumusețea în câteva minute[Sursa foto: freepik]

Sfat 1. Creioane ascuțite pentru ochi și buze

Trebuie să le țineți la frigider pentru a obține creioane super ascuțite. Dacă intenționezi să mergi la o petrecere de seară, pune-ți creioanele în frigider dimineața.

Ascuțiți creioanele înainte de a aplica machiajul pentru a obține rezultate optime.

Sfatul 2. Exfoliere

Fiți atente la detaliile mici ale îngrijirii personale. Fețele trebuie exfoliate. Pielea uscată și moartă face fața întunecată atunci când nu frecați fața. De aceea, spălarea și exfolierea sunt esențiale pentru un aspect impecabil. Aplicați bicarbonatul de sodiu și apa într-o cantitate egală și frecați ușor pe față timp de trei până la patru minute, apoi clătiți-o cu apă curată.

Citește și: Cum poți obține o privire pătrunzătoare cu ajutorul unui creion de ochi alb. 5 moduri de a purta creionul de ochi alb

cum sa ai o infatisare proaspata
7 Trucuri ușoare pentru o înfățișare nouă și proaspătă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cele 17 secrete de frumusețe ale lui Marilyn Monroe

Sfatul 3. Un fond de ten potrivit este tot ce ai nevoie

Folosim fond de ten ca strat de bază al machiajului pentru a obține nuanțele pielii potrivite. Cu toate acestea, pare prea neuniform atunci când este aplicat greșit. Astfel, pentru a face acest lucru invizibil, este esențial să îl aplici perfect. Nu folosiți fondul de ten pe urechi și gât.

Sfat 4. Folosiți blush așa cum trebuie

Majoritatea dintre noi cred că blush-ul este doar un produs de machiaj pudrat care îți colorează obrajii. Cu toate acestea, blush-ul este mult mai mult decât atât. Oferă umbră și formă pomeților. Fardul de obraz este dăunător dacă este folosit greșit, creând o impresie de anii 80. Aplicați o nuanță ca fard de obraz zilnic.

Adăuga culoare feței și îmbunătățește aspectul în general. Pentru a obține un aspect ars de soare natural, aplicați un pic de fard de obraz în centrul nasului.

machiaj reusit
7 Trucuri ușoare pentru o înfățișare nouă și proaspătă[Sursa foto: freepik]

Sfatul 5. Evitați să faceți ochii prea mici

Cea mai mare greșeală pe care o puteți face atunci când aplicați o supradoză de creion de ochi este să faceți acest lucru pe linia genelor de sus și de jos până când machiajul se micșorează.

Dacă aveți niște creioane foarte întunecate și îndrăznețe, puteți să le folosiți în timpul nopții, vă va oferi un aspect frumos, vă va îmbunătăți stima de sine și vă va crește încrederea în sine. Aceste nuanțe nu ar trebui utilizate în timpul zilei.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Sfatul 6. Fii inteligentă cu rimelul

În ciuda faptului că durează mult să fie îndepărtat, rimelul rezistent la apă este cel mai frecvent folosit. De aceea, se recomandă să aplicați întotdeauna un strat de rimel obișnuit înainte de a aplica cel waterproof. Rimelul rezistent la apă se fixează bine pe rimel și este ușor de îndepărtat în acest stil. Pentru a-și face ochii mai strălucitori și pentru a-și ridica genele, puteți încerca chiar și un rimel transparent. Rimelul transparent nu numai că oferă ridicarea genelor, dar pare și foarte natural. De asemenea, chiar dacă se întinde, nu îl poți distinge pentru că este transparent.

Revitalizează-ți frumusețea în câteva minute[Sursa foto: freepik]

Sfat 7. Buze uimitoare

Scrub-ul va face culoarea buzelor  să alunece ușor dacă doriți să vă faceți buzele să pară mai noi. Pielea deteriorată poate fi îndepărtată frecând buze cu o periuță de dinți. Alternativ, puteți folosi un prosop din cârpă tare. Nuanțele de buze strălucitoare, cum ar fi roz și portocaliu, atrag atenția asupra buzelor tale și pot face ca acestea să pară lipicioase. Pentru ocazii cu lumină slabă, cum ar fi petreceri de noapte, un luciu strălucitor oferă un efect îndrăzneț. Atunci când aplici ruj, alege o nuanță puțin mai închisă decât culoarea buzelor tale naturale pentru a obține un efect mai realist.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Revitalizează-ți frumusețea în câteva minute[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele 17 secrete de frumusețe ale lui Marilyn Monroe

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies