Bruneta a explicat cum pregătește cornulețele cu magiun și rahat.
Atunci când nu este pe micile ecrane, Majda Aboulumosha este activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte momente din viața ei cu toți cei care o urmăresc, activități de zi cu zi, dar cel mai mult, timpul pe care îl petrece în bucătărie. Îi place să gătească și postează adesea rețete, explicând, pas cu pas, ce face pentru un gust inedit.
Cum pregătește Majda Aboulumosha cornulețe cu rahat și gem?
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, vedeta a postat rețeta de cornulețe, deoarece a tot fost întrebată de ea în ultima perioadă, iar aceasta a realizat și un videoclip prin care să arate, pas cu pas, cum ar trebui să fie pregătite și care sunt ingredientele de care are nevoie. Toate acestea sunt pentru 4 tăvi, iar dacă vă doriți să faceți mai puține, înjumătățit ingredientele. Începe prin a face aluatul, pe care îl lasă la odihnit 40 de minute, apoi ia o formă rotundă pentru a-l decupa, taie în triunghiuri, iar la interior adaugă rahat sau magiun, după preferințe.
Timpul de coacere este de 20 de minute, la 180 de grade.
Ingrediente pentru 4 tăvi:
Citește și: Un cunoscut medic din Cluj s-a sinucis. Era condamnat pentru luare de mită- stirilekanald.ro
- 950 g făină
- 400g unt rece gras 80%
- 200 g cremă de brânză rece
- 200 smântână grasă
- 2 gălbenușuri+ 2 ouă
- 80 g zahăr pudră vanilat
- 180 g zahăr pudră
- 10-15 g praf de copt
- 100 ml apă rece
- 7 linguri lapte rece
- 250 g rahat
- Coajă de lămâie
- 350 g magiun prune
- Esență vanilie, esență portocală
- Zahar pudră vanilat pentru pudrat
“Amestecați făina cu praful de copt, zahărul pudră și incorporați foarte bine untul rece, după puneți smântână, cremă de brânză, laptele, ouă, apă, esențele și coajă de lămâie, până obțineți un aluat care nu este lipicios. Lăsați la odihnit pe masă 40 de minute și după începeți să faceți formele. Împărțiți aluatul în 4 bucăți. Faceți o formă rotundă, cu ajutorul unei farfurii o decupați și formați 16 triunghiuri.
View this post on Instagram