Rețeta de biscuiți din ovăz cu vișine și alune de pădure a Annei Lesko. Un desert sănătos, ideal pentru cei mici! “Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase.”

Rețeta de biscuiți din ovăz cu vișine și alune de pădure a Annei Lesko. Un desert sănătos, ideal pentru cei mici! “Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase.”

Anna Lesko a prezentat rețeta biscuiților cu ovăz, un desert ideal pentru copii.

Îndrăgita artistă Anna Lesko împarte din rețetele sale cu urmăritorii de pe contul de YouTube, astfel că, vedeta a a venit de această dată cu un desert delicios, mai ales pentru cei mici,biscuiți cu ovăz, vișine și alune. Aceasta a prezentat ingredientele pe care le folosește.

Rețeta:

  • 300 gr de ovăz
  • 100 gr de alune de pădure
  • 300-400 gr vișine în propriul suc
  • 2 linguri de stafide
  • 2 linguri de mix de semințe
  • 100 gr merișoare
  • 2 linguri de unt de cocos
  • 1 lingură de miere (după gust)

La cuptor la 160 de grade timp de 30 de min!

Cum pregătește Anna Lesko compoziția pentru biscuiți

Citește și: Rețeta de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine a Annei Lesko. „Nu trebuie să se răcească prea mult, pentru că după nu se mai lipește zahărul pudră.”

Citește și: Rețeta delicioasă de pârjoale a Annei Lesko. Artista a dezvăluit cum pregătește totul. „Avem carne de vită, carne de porc.”

După ce a pregătit toate ingredientele, Anna Lesko a început să pregătească compoziția pentru biscuiți, amestecând tot ce a enumărat într-o formă aleatorie și folosindu-se de unt de cocos pentru a lega compoziția. A făcut făcut biluțe, apoi a apăsat pentru a se forma fursecurile, le-a pus pe tavă și le-a băgat la cuptor pentru 30 de minute, la 160 de grade.  “Vă propun un desert potrivit persoanelor care țin post.

Avem nevoie de ovăz, de vișină în propriul suc, de stafide deja înmuiate în apă, nuci de pădure, merișoare, mierem unt de cocos.  Ordinea nu contează. Eu încep cu ovăzul, vișina, merișoarele, semințe, nucile și untul de cocos. Untul de cocos este foarte gros și amestecați totul. Această compoziție se va omogeniza datorită untului de cocos. Cât despre miere, adăugați după gust. Amestecăm foarte bine. Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase. Nuca nu trebuie zdrobită până devine praf, bucățele mai mari. F aceți biluțe, strângeți foarte bine  și după ce le puneți pe tavă, abia apoi apăsați. Nu se speriați că se fărâmă, nu am legat cu făină. A venit momentul să le punem la cuptor la 160 de grade, 30 de minute.”, a mai povestit Anna Lesko.

Anna Lesko [Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețeta delicioasă de pârjoale a Annei Lesko. Artista a dezvăluit cum pregătește totul. „Avem carne de vită, carne de porc.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Două cazuri diferite, dar cu un final tragic: "Ne-a străfulgerat pe toţi". Marco a fost găsit mort după un majorat, iar Andreea Cuciuc a murit după Balul Bobocilor. ASEMĂNĂRILE dintre cele două situații sunt îngrijorătoare și dureroase

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

De ce a murit, de fapt, Marco? Primele date despre moartea suspectă a tânărului de 18, găsit fără suflare de mama sa după ce a fost la o petrecere