Anna Lesko a dezvăluit cum pregătește "Baba Albă" și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Anna Lesko este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase preparate tradiționale pe care le pregătește pentru ea și cei dragi. Acesta reușește de fiecare dată să deschidă apetitul culinar și celor care o urmăresc, iar din câteva ingrediente, reușește întotdeauna să pregătească cele mai gustoase preparate. De această dată, artista a dezvăluit cum pregătește “Baba albă”, dar și de ce anume are nevoie pentru ea.
Rețeta:
- Tăiței:
- 10 ouă
- 1 kg de făină
- Un praf de sare
- Compoziție:
- 10 ouă
- 250-300 g zahăr
- 2 plicuri zahăr vanilinat
- 500 ml lapte
- 100 g unt
Cum pregătește Anna Lesko “Baba Albă”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
După ce a dezvăluit ingredientele necesare, Anna Lesko începe prin a amesteca făina cu sare și ouă, iar după ce s-a uscat, formează fășiile, din care ies tăițeii. Clătește cu apă rece, iar apoi realizează amestecul în care urmează să fie serviți. După ce preparatul este gata, adaugă totul la cuptor, la 180 de grade, pentru o oră.
Citește și: Anda, găsită moartă în casă! Câinii începuseră să-i devoreze trupul neînsuflețit- stirilekanald.ro
“Vreau să vă prezint felul în care pregătesc eu “Baba alba”. Așadar, pentru aluat avem nevoie de făină, un pic de sare și ouă. După ce s-a uscat, tăiem în două. Arată foarte bine, are o textură frumoasă și începem procesul. Nu trebuie să fie foarte subțiri pentru “Baba albă”. Totul s-a transformat în multitudinea aceasta de tăiței. Le punem la fiert 2-3 minute. Am adăugat un pic de ulei de măsline și acum un pic de sare.