Renasterea si rock-ul, mixate in noua colectie Just Cavalli!


Originar din Florenta, designer-ul italian Roberto Cavalli in varsta de 73 de ani isi cauta mereu surse de inspiratie inedite!

 

Daca in anii trecuti “muzele“ sale au fost calatoriile cu yahtul pe mare si pasiunea pentru destinatiile exotice, in acest sezon s-a intors la spiritul nemurior al Italiei.  Astfel, in colectia Just Cavalli de toamna-iarna 2014-2015, designerul a readus in lumina reflectoarelor perioada Renasterii, precum si secolele de glorie ale capitalei artei italiene, pe care le-a reactualizat prin stilul rock al anilor ’70! Rezultatul este nonconformist si extravagant: jachetele geometrice, blazerele lejere, pantalonii slim, rochiile si topurile asimetrice au primit o infuzie de texturi si culori, inspirate din arta arhitectonica si decorativa.
Imagini ce imprumuta figurile si nuantele statuilor, frescelor si tapiseriilor au “inundat” outfit-urile de catwalk, punand accent pe spiritual tanar si “edgy” al colectiei! Bumbacul, blana si pielea sunt materialele care au dominat aceasta colectie, iar franjurile au devenit elementul forte al liniei de accesorii! Piesa de rezistenta a colectiei este o jacheta din piele aurie, pe care Chiarra Feragni (autoarea blog-ului The Blonde Salad) a purtat-o la Saptamana Modei de la Milano si care este disponibila in Romania, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.
Intitulata, “Renaissance-Rock”, colectia a fost pusa in valoare de un grup de artisti si de muzicieni, atent selectionat de insusi Roberto Cavalli care sa reprezinte “decadenta italiana si spiritul rebel” al colectiei! Fotografiata de Michel Comte in Los Angeles, sedinta foto a colectiei ii are in centrul atentiei pe Ruby Stewart (fiica lui Rod Stewart si Kelly Emberg), Langley Fox (sora lui Dree Hamingway si nepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway), Matthew Whitehouse (solistul trupei indie, The Heartbreaks) si Miles Hurley (nepotul actritei Elizabeth Hurley).

Daca in anii trecuti “muzele“ sale au fost calatoriile cu yahtul pe mare si pasiunea pentru destinatiile exotice, in acest sezon s-a intors la spiritul nemurior al Italiei.  Astfel, in colectia Just Cavalli de toamna-iarna 2014-2015, designerul a readus in lumina reflectoarelor perioada Renasterii, precum si secolele de glorie ale capitalei artei italiene, pe care le-a reactualizat prin stilul rock al anilor ’70! Rezultatul este nonconformist si extravagant: jachetele geometrice, blazerele lejere, pantalonii slim, rochiile si topurile asimetrice au primit o infuzie de texturi si culori, inspirate din arta arhitectonica si decorativa.Imagini ce imprumuta figurile si nuantele statuilor, frescelor si tapiseriilor au “inundat” outfit-urile de catwalk, punand accent pe spiritual tanar si “edgy” al colectiei! Bumbacul, blana si pielea sunt materialele care au dominat aceasta colectie, iar franjurile au devenit elementul forte al liniei de accesorii! Piesa de rezistenta a colectiei este o jacheta din piele aurie, pe care Chiarra Feragni (autoarea blog-ului The Blonde Salad) a purtat-o la Saptamana Modei de la Milano si care este disponibila in Romania, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

Intitulata, “Renaissance-Rock ”, colectia a fost pusa in valoare de un grup de artisti si de muzicieni, atent selectionat de insusi Roberto Cavalli care sa reprezinte “decadenta italiana si spiritul rebel” al colectiei! Fotografiata de Michel Comte in Los Angeles, sedinta foto a colectiei ii are in centrul atentiei pe Ruby Stewart (fiica lui Rod Stewart si Kelly Emberg), Langley Fox (sora lui Dree Hamingway si nepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway), Matthew Whitehouse (solistul trupei indie, The Heartbreaks) si Miles Hurley (nepotul actritei Elizabeth Hurley).


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERA: Cele mai cunoscute stiluri vestimentare pentru femei

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

DESCOPERĂ: 5 modele de rochii care slăbesc vizual

DESCOPERĂ: Cele mai frumoase locuri pentru poze de toamnă în București

DESCOPERĂ: Joburi pentru care poți aplica în timpul facultății

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

DESCOPERĂ: Care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri