Relația voastră dispare? 5 lucruri pe care le poți face pentru a o salva

cum poti salva relatia
Relația voastră dispare?

În unele momente, poate părea că anumite sentimente din relație, dispar treptat. Însă știați cum puteți aduce scânteia înapoi?

Aflați din rândurile următoare cum vă puteți salva relația, doar ținând cont de anumite aspecte, care o vor îmbunătății?

 

1. Vorbiți despre ceea ce gândiți și simțiți amândoi

Discuția este esențială. Înțelegerea este esențială. Atunci când rămâneți împreună pentru o perioadă lungă de timp, veți observa că conversațiile se scurtează și parcă nu aveți nimic altceva despre care să vorbiți.

Totuși, îți amintești cum obișnuiai să scrii sau să vorbești în fiecare zi? Dar problema este că entuziasmul de a cunoaște pe cineva nou nu durează pentru totdeauna. Cuplurile fericite știu că efortul este esențial pentru a menține o relație care se estompează, chiar dacă nu vorbiți mereu. Înțelegeți și discutați cu ei. În loc să stai cu ochii pe un ecran și să asculți doar, interacționează cu ei.

Citește și: Modalități prin care îți arată că te iubește fără să o spună

Relația voastră dispare?[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 fraze romantice pe care femeile vor să le audă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

2. Încercați lucruri noi împreună

Unul dintre cele mai bune moduri de a reînvia o relație care a dispărut este acest lucru. Este la fel de simplu să creezi amintiri proaspete. Încercarea de lucruri noi vă poate face căsnicia sau relația să rămână interesantă și distractivă. Relația voastră dispare atunci când decideți să stați acasă la televizor în fiecare weekend și să încetați să faceți eforturi noi împreună. Deci, cercetați și căutați noi locuri și restaurante.

În plus, puteți încerca activități interesante împreună, cum ar fi escalada sau pur și simplu vizionarea unui film la teatru. Există o mulțime de opțiuni.

semne relatie sanatoasa
Relația voastră dispare?[Sursa foto: freepik]

3. Fii din nou curios despre partenerul tău

Totul ce ai vrut era să petreci timp cu ei și să te familiarizezi cu ei. Ai dorit întotdeauna să le înțelegi gândurile și emoțiile. I-ai întrebat despre trecutul și viitorul lor.

A fi curios înseamnă mai mult decât să întrebi ce vor să mănânce la cină sau despre ziua lor. Este vorba de a merge mai departe. Aflați ce părere au despre ceea ce se întâmplă în lume în prezent, ce simt despre munca lor sau dacă lucrurile pe care le doresc în viață sunt diferite în prezent. Rezolvarea problemelor între voi doi poate fi mult mai simplă atunci când vă demonstrați un interes real pentru partenerul dvs.
Unul dintre cele mai bune lucruri este acest lucru.

relatie sanatoasa
Relația voastră dispare?[Sursa foto: freepik]

4. Aveți din nou nopți de întâlnire

Relația ta poate fi eșuată din cauza lipsei de întâlniri. Chestia este că întâlnirile nu sunt doar pentru cuplurile care tocmai s-au întâlnit; indiferent de cât timp sunteți împreună, mersul la întâlniri continuă să aibă importanță. Ritualul de întâlnire noaptea poate revitaliza și incita dragostea ta.

Indiferent cât de ocupat ați fi, faceți un efort să vă îmbrăcați și să ieșiți din când în când pentru o scurtă perioadă de timp cu partenerul dvs. Viața nu înseamnă doar să-ți îndeplinești sarcinile profesionale și familiale, ci și relația. Vedeți cât de mult diferă legătura dacă mergeți la câteva întâlniri romantice.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

sfaturi pentru o relatie sanatoasa
Relația voastră dispare?[Sursa foto: freepik]

5. Sărutați-vă ori de câte ori puteți

Afecțiunea și dragostea nu se limitează la pat; lucrurile mici și simple pot construi sau distruge o relație. Actele mici de dragoste, cum ar fi sărutul sau îmbrățișarea, pot oferi unei persoane sentimente de importanță și iubire. Bucurați-vă de sentimente și sărutați-vă frecvent. Sărutul vă poate ajuta să vă conectați și să păstrați lucrurile interesante. În ceea ce privește intimitatea emoțională, sărutul este un act foarte important; dragostea nu întotdeauna se traduce prin intimitate, dar actele mici precum sărutul pot provoca uneori o pasiune atât de necesară.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

cum sa ai o relatie sanatoasa
Relația voastră dispare?[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

10 fraze romantice pe care femeile vor să le audă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies