Relația explozivă a lui Marica cu Bianca Drăgușanu. „De ce ai făcut asta?”


În presă a apărut, în urmă cu o zi, o înregistrare în care Ciprian Marica a fost surprins în timp ce își înșela soția. Fotbalistul a avut în trecut o relație cu o vedetă din România, pe care a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu


In articol:

Ciprian Marica, care a fost surprins în timp ce își înșela soția, nu se află la prima abatere de acest fel. Celebrul fotbalist este renumit pentru infidelitățile sale. Se pare că acesta a umblat cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, cărora nu le-a fost tocmai fidel.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă"

De exemplu, în urmă cu câțiva ani, Marica a avut o relație cu o cunoscută vedetă din România, care nu a scăpat de infidelitățile fostului iubit, care a înșelat-o cu un nume celebru din România. Și chiar dacă acasă avea una dintre cele mai frumoase femei din România, forbalistul nu a putut să se abțină atunci când a venit vorba de o altă femeie frumoasă.

A înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Fosta iubită a fost înșelată cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, iar fostul fotbalist ar mai fi avut discuții și cu alte femei celebre din showbiz. 

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
bianca

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

Citeste si: Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
ciprian

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat niciun fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”,  a spus prezentatoarea tv la momentul respectiv.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

//Cine a fost Marilyn Monroe// data nașterii, căsătorii, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri