Relația dintre milionarul Nick Rădoi și Mădălina Apostol se sfârșește! Este motivul problema banilor?


Mădălina Apostol și Nick Rădoi se despart, iar motivul este o problemă financiară între cei doi.


In articol:

Speculațiile privind despărțirea dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi au apărut la scurt timp după întoarcerea brunetei în România. Fosta iubită a milionarului spune că relația ajunsese deja într-un punct mort, iar singura soluție a fost despărțirea, decizie pe care au luat-o amândoi de comun acord.

Tânăra spune că relația s-a încheiat și din cauza faptului că fostul iubit era destul de avar. Sumele impresionante pe care Nick Rădoi le deține nu erau întotdeauna disponibile pentru dorințele Mădălinei, care susține că un milionar care își dorește o relație cu o femeie frumoasă și tânără ar trebui să fie mult mai generos.

Declarația Mădălinei despre motivul despărțirii

Mădălina Apostol a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a locui cu Nick în urmă cu ceva timp. Această decizie a făcut-o pe tânără să renunțe la familie, prieteni și  job, care reprezenta propria ei sursă de venit. Astfel, bruneta consideră că cererea sa de a primi mai mulți bani sau cadouri din partea milionarului este bine argumentată în favoarea ei.

Relația dintre milionarul Nick Rădoi și Mădălina Apostol se sfârșește! Este motivul problema banilor?

Citeste si: Mădălina Apostol și Nick Rădoi, căsătorie pe ascuns?! Cum s-a dat de gol frumoasa femeie

”Eu merg acolo la el, stau mult și bine și când vin în România se așteaptă că am trei pomi din care ies bani. Și de aici pornesc problemele. Că aici sunt o grămadă pe capul meu și nu pot să las munca și să mă duc la el.  E vorba despre lucrurile pe care eu le las baltă ca să mă duc la el și el îmi zice: «Hai, vezi ce faci!» și nu e normal și tocmai de aceea consider că avem vieți separate”, a declarant Mădălina.

De la iubiți la soț și soție

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au hotărât să își oficializeze relația de șase ani și astfel s-au căsătorit în secret. Zvonul nunții a fost în cele din urmă confirmat de frumoasa brunetă printr-un mesaj transmis milionarului în ziua în care acesta își sărbătorea onomastica: ”La mulți ani, soțul meu”.

Relația dintre milionarul Nick Rădoi și Mădălina Apostol se sfârșește! Este motivul problema banilor?

Mai mult decât atât, Mădălina a mai folosit încă o dată sintagma “soțul meu” în mediul online încercând să îl apere pe Nick Rădoi de anumite acuzații și comentarii negative: ”Nu are rost sã mi descriu sotul aici, sã spun ce om extraordinar este si sã neg tot ceea ce se vorbeste despre el pt cã este de ajuns sã stiu doar eu”.

Citeste si: Irinel Columbeanu vorbeşte despre relația sa cu Monica Gabor, în urma divorțului: „Doi foști soți ce au și un copil”


Abonează-te pe

Citește și:

Merită să beneficiezi de bonusuri fără depunere la cazino?

Bomba sfârșitului de an! Dan Negru vrea să-și dea DEMISIA din Antena 1!

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

CITEȘTE: Cât timp se fierb foile de LASAGNA

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce Accesorii și Piese Vestimentare Trebuie Excluse din Ținutele Business

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri