Relatia amoroasa la locul de munca- daunatoare sau avantajoasa?


Un studiu realizat recent arata ca un sfert din populatia globului este de acord cu relatiile amoroase la locul de munca. Sunt insa acestea daunatoare sau nu? Primul lucru la care cei doi trebuie sa se gandeasca este ce efect va avea asupra performantelor lor profesionale o eventuala despartire.

Destramarea unei relatii intre doi colegi de munca poate sa influenteze destul de mult felul in care acestia lucreaza impreuna precum si relatiile profesionale cu ceilalti colegi. Sunt multe cazuri in care o persoana a trebuit sa renunte la un job bine platit din cauza unei despartiri dureroase de un coleg de munca. De aceea cel mai important sfat pe care il putem da este sa faceti distinctie intre viata persoanala si cea profesionala.

Desi sunt cazuri in care un cuplu este foarte stabil, barfa la locul de munca poate afecta chiar si cea mai sincera si frumoasa relatie. In afara de acest lucru exista pericolul ca cei doi sa fie considerate persoane iresponsabile mai ales ca in multe cazuri relatiile intemeiate la locul de munca sunt considerate inacceptabile. Sa nu mai spunem ca in cazul in care unul dintre parteneri ii este subaltern celuilalt, relatie va fi considerata una bazata pe interes si nu pe sentimente reale. 

Daca te simti atrasa de o persoana de la locul tau de munca trebuie sa te gandesti foarte bine ce simti cu adevarat pentru aceasta. Daca iti doresti ca relatia sa evolueze asigura-te ca amandoi sunteti de acord cu felul in care trebuie sa va comportati la locul de munca. Tine minte! Aceasta relatie nu trebuie sa va afecteze sub nicio forma performantele profesionale. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Esca, imagine controversată după ce s-a vindecat de Covid-19: „Acesta este soțul tău?”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri