Regulament concurs "Găteşte cu stil"


Regulament concurs

Acesta este regulamentul concursului "Găteşte cu stil", care se desfăşoară pe Kfetele.ro în perioada 15 aprilie - 31 mai.

REGULAMENT OFICIAL CONCURS

Gatește cu stil!

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL

1.1.       Organizatorul este Dogan Media International S.A., o societate cu sediul in Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Intrarea D, Pavilion D, Sector 1, Cod Postal 011465, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/8139/2006, cod fiscal RO 18684823, denumita in continuare „ Organizatorul ”.

1.2.       Concursul se va derula conform prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “ Regulamentul ”), fiind obligatoriu pentru toti Participantii.

1.3.       Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, iar participantii au obligatia de a verifica varianta actualizata a Regulamentului.  

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

2.1.       Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Kfetele https://www.facebook.com/Kfetele.ro/. 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

3.1.       Concursul se desfasoara in perioada 15 aprilie – 31 mai 2019, Organizatorul avand dreptul sa modifice oricand aceasta perioada (denumita in continuare „ Perioada Concursului ”).

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE:

4.1.       Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data inceperii Concursului.

4.2.       Nu pot participa la Concurs angajatii si/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenere implicate in organizare, precum si sotii/sotiile, rudele si afinii acestora pana la gradul al IV-lea inclusiv.

SECTIUNEA 5. PREMII:

5.1.       Organizatorul ofera un total de 13 premii („ Premiile ”), astfel:

- Espressor cu pompa Delonghi ECO 311 – Locul 1

- Cuptor electric Samus CSD- 45BRC2 – Locul 2

- Friteuza Taurus FRY TIME 3 – Locul 3

- Aparat omleta 0182 party time ariete – Mentiune 1

- Aparat clatite 0183 Ariete – Mentiune 2

- Aparat Hotdog 0186 Ariete – Mentiune 3

- Deshidrator 9645 – Mentiune 4

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: "Am intrat în belele mai mult decât oricine!" Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley- radioimpuls.ro

- Aparat Gogosi si Biscuiti Ariete – Mentiune 5

- Storcator de citrice Taurus TC-8 – Mentiune 6

- Set fierbator ceai +cafea 9157 – Mentiune 7

- Aparat de floricele Taurus POP"N"CORN – Mentiune 8

- Prajitor de paine Taurus planet – Mentiune 9

- Aparat de inghetata Taurus Tasty N"Cream – Mentiune 10

5.2.       Valoarea totala a premiilor este de 3776.57 lei.

5.3.       Nu se acorda contravaloarea in bani sau in alte produse a Premiilor.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI:

6.1.       In perioada 15 aprilie -13 mai 2019, persoanele care doresc sa participe la concurs trebuie sa trimita la adresa de e-mail [email protected] („ Transferul ”) 2-3 fotografii, din timpul prepararii precum si cu reteta finalizata, in care se prepara o reteta traditionala din Romania sau din alta tara („ Fotografiile ”). Fotografiile vor fi urcate pe website-ul www.Kfetele.ro si pe pagina de Facebook Kfetele (https://www.facebook.com/Kfetele.ro/) in data de 14 mai 2019.

6.2.       Prin simplul fapt al Transferului:

  • - Participantii declara si garanteaza ca sunt singurii titulari ai drepturilor de proprietate intelectuala asupra Fotografiilor si prin transmiterea acestora Organizatorului acestia isi dau acordul ca oricare dintre Fotografiile transmise sa fie utilizate oricand si in orice mod de catre Organizator, la libera alegere a Organizatorului, in integralitate sau in parte, pentru un numar nelimitat de utilizari (afisari), pe orice canal media detinut de Organizator, inclusiv websiteuri sau conturi de social media.
  • - Participantii accepta ca atributele lor personale si datele lor personale (imagine, nume etc.) pot fi publicate si utilizate de Organizator in orice mediu, in legatura cu Concursul. Totodata, fiecare Participant accepta si este de acord ca date precum numele, localitatea in care domiciliaza sau isi are resedinta si fotografia sa si/sau imagini cu persoana sa si/sau familia sa sa poata fi folosite in orice materiale publicitare si/sau promotionale de catre Organizator fara niciun fel de plata sau alt beneficiu.

6.3. Organizatorul nu raspunde in fata tertilor pentru eventuala nerespectare a oricaror drepturi pe care le-ar putea reclama acestia in legatura cu oricare dintre Fotografiile transmise Organizatorului, singura persoana raspunzatoare pentru respectarea oricaror drepturi in legatura cu o Fotografie fiind participantul care a transmis Fotografia respectiva.

6.4.       Organizatorul va selecta, la libera sa alegere, Fotografiile care vor fi publicate. Organizatorul nu are nicio obligatie de a selecta una sau mai multe Fotografii, rezervandu-si dreptul exclusiv si neconditionat de a decide publicarea sau nu a unei Fotografii.

6.5.       Castigatorii vor fi decisi prin contorizarea numarului de Like-uri si Share-uri primite de Fotografii pe pagina de Facebook pe care se desfasoara Concursul, in perioada 14 mai – 31 mai 2019, adica participantul cu numarul cel mai mare de Like-uri si Share-uri va fi declarat castigatorul locului 1 si asa mai departe, pana la epuizarea Premiilor.

6.6.       Lista castigatorilor va fi publicata in data de 3 iunie 2019 pe pagina de Facebook Kfetele (https://www.facebook.com/Kfetele.ro/) si pe www.kfetele.ro. Dupa publicarea listei, Castigatorii vor fi contactati de Organizator la adresa de e-mail de pe care au transmis Fotografiile. In cazul in care un Castigator nu raspunde in termen de 2 zile calendaristice de la momentul in care a fost contactat, Organizatorul poate desemna un nou Castigator, in baza numarului de Like-uri si Share-uri primite. Desemnarea unui nou Castigator semnifica decaderea primului din orice drept de a pretinde Premiul.

6.7.       Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica unilateral si discretionar orice Fotografie in masura in care are suspiciuni rezonabile in legatura cu corectitudinea Like-urilor si Share-urilor. In aceste cazuri, decizia Organizatorului va fi finala.

SECTIUNEA 7. INMANAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR:

7.1.       Premiile se inmaneaza la sediul Organizatorului pentru castigatorii care locuiesc in Bucuresti si prin curier pentru castigatorii care locuiesc in afara orasului Bucuresti, la adresa indicata de Participant, iar detaliile inmanarii vor fi hotarate in corespondenta ce se va purta intre Castigator si reprezentatii Organizatorului prin adresa de email folosita de Castigator pentru a trimite Fotografiile. Organizatorul nu are nicio obligatie de a accepta o alta modalitate de comunicare cu Castigatorul afara de adresa de email folosita pentru Transfer.

7.2.       Castigatorul va oferi orice detalii sau informatii suplimentare cerute de Organizator iar in masura in care acestea nu sunt suficiente sau satisfacatoare, la libera apreciere a Organizatorului, acesta din urma isi rezerva dreptul de a nu oferi Premiul castigat si/sau de a-l oferi unui alt Participant.

7.3. Pentru a fi validati si pentru a intra in posesia premiului, castigatorii comunica Organizatorului,in termenul comunicat de Organizator, copia actului de identitate, adresa de livrare si declaratia/proces-verbal de acceptarea premiului, in forma transmisa de Organizator.

Citeste si: Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital- kanald.ro

Citeste si: O influenceriță a fost ucisă de tatăl ei. Tragedia este considerată o „crimă de onoare”- stirilekanald.ro

7.4. Pentru a fi validat drept castigator, participantul la Concurs trebuie sa indeplineasca cumulativ toate conditiile descrise in Sectiunile 4, 6 si 7 ale Regulamentului.

7.5. Premiile vor fi transmise de Organizator la adresa indicata de castigator, in termen de 30 zile de la validarea castigatorului. Si cei care sunt din Bucuresti trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului in termen de 30 de zile pentru a ridica premiul.

7.6. In cazul in care numarul de castigatori validati conform criteriilor descrise va fi mai mic decat numarul premiilor, surplusul de premii va ramane in posesia Organizatorului.

7.7. Refuzul concurentului de a primi premiul conduce in mod automat la pierderea acestuia.

SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE:

Daca va fi cazul, Organizatorul va retine si va vira impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a Participantului validat ca si castigator.

Orice alte obligatii in legatura cu participarea la Concurs sau intrarea in posesesia Premiilor revin in exclusivitate Participantilor validati ca si castigatori.

Prin participare la Concurs, Participantii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat Premiilor.

SECTIUNEA 9. LIMITAREA RASPUNDERII:

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme tehnice in legatura cu inscrierea in cadrul Concursului sau accesarea Fotografiilor trimise de Participanti, oricare ar fi cauza acestor probleme, incluzand dar nelimitandu-se la probleme cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in cadrul Concursului, sau de trimiterea unor Fotografii care nu pot fi accessate facil de catre Organizator. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea in cadrul concursului in perioada de desfasurare a acestuia.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care Premiile sunt pierdute sau in orice fel afectate in timpul transportului prin curier. De asemenea, Organizatorul nu ofera nicio garantie de buna-functionare a Premiilor.

SECTIUNEA 10. LITIGII:

In cazul unor potentiale contestatii ale participantilor acestea vor fi solutionate pe cale amiabilia si  in baza prevederilor prezentului Regulament.

Contestatiile se pot face in 12 de ore de la data publicarii castigatorilor pe pagina kfetele.ro si/sau pe o pagina de Facebook operata de Organizator.

Contestatia se trimite la sediul Organizatorului si va cuprinde in mod obligatoriu:

  1. i) numele, domiciliul, date de identificare;
  2. ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia.

Nu vor fi luate in considerare contestatiile anonime, neinteligibile, sau care conțin expresii triviale si/sau calomnioase, ori nu au ca obiect Concursul.

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE:

11.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Concursului, prelucreaza datele personale ale Participantilor la acest Concurs in conformitate cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal disponibila pe websiteul sau.

11.2.     Organizatorul poate procesa, de asemenea, datele personale cuprinse in cartea de indentitate a Castigatorului, in conformitate cu obligatiile legale ale Organizatorului, in scopul inmanarii Premiilor sau in scopul adresarii unor aspecte in legatura cu participarea in Concurs.

SECTIUNEA 12. FORTA MAJORA:

12.1. Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in dificultate semnificativa de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, dar si avarierea Premiilor in timpul transportului prin curier, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

12.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de orice raspunderea privind desfasurarea Concursului sau inmanarea Premiilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Veste proastă pentru românii cu centrale termice în locuințe! Va fi obligatoriu în România

Cine este Bia TRS. „Îmi plac fetele, așa vreau să arăt, să mă las să fiu cea care sunt acum”

Cine e prima FEMEIE din viața prințului Harry. Mărturisiri incredibile despre momentele intime - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Horoscop 6 februarie 2023. Taurii trebuie să fie echilibrați - stirilekanald.ro

Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul! - kanald.ro

Messi i-a scris pe vestiarul lui Pique "Iuda" și nu pentru că a trădat-o pe Shakira! Ce i-a făcut internaționalului fostul soț al cântăreței - radioimpuls.ro

Ce face, de fapt, sora Denisei Răducu în Spania?! „Nu e nimic rușinos”. Tatăl ei a spus totul - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este femeia din Spania care a rămas pe străzi, alături de cei doi câini ai ei. Românca locuiește într-o mașină și abia reușește să supraviețuiască
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Concurs
Parteneri