Regina Elisabeta, decizie neașteptată după renunțarea la titlu a lui Harry: „Gata”


Ce vrea Regina Elisabeta.

Noi vești alarmante vin de la Casa Regală a Angliei. La aproape două luni de la decizia neașteptată a Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de a renunța la îndatoririle regale, noi detalii ies la iveală.

Potrivit unor surse, Regina Elisabeta nu este deloc mulțumită și fericită de această decizie și nu vrea deloc să vorbească despre acest subiect. În plus, regina Elisabeta vrea ca toate procedurile de ieșire ale celor doi din Casa Regală să aibă loc cât mai repede și să nu se mai vorbească în preajma sa despre acest subiect, iar apropiații sunt îngrijorați de atitudinea sa.

HARRY ȘI MEGHAN

Zilele trecute, Palatul Buckingham le-a dat o mare lovitură lui Harry și lui Meghan, atunci când le-a interzis să folosească termenul „royal” în brandul lor.

Citeste si: Meghan Markle gravidă iar? Ducesa de Sussex își acoperă burtica!

Citeste si: Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Citeste si: Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

Regina se teme că toată situația ar destabiliza monarhia ca instituție și că ar crea o adevărată încordare în relațiile personale din cadrul familiei, așa că totul trebuie să se termine cât mai repede, pentru ca publicul să uite de acest eveniment.

Începând cu data de 31 martie, ducele și ducesa de Sussex vor renunța definitiv la titlul Sussex Royal care apare pe site-ul lor, precum și pe Instagram.

Pe 9 martie, Harry și Meghan se întorc la Londra

În plus, în cadrul unei declarații oficiale, s-a aflat că cei doi vor să înființeze o organizație non-profit și că respectă decizia Reginei.

Pe data de 9 martie, Harry și Maghan urmează să participe la o slujbă la Westminster Abbey alături de Prințul Harry și soția sa, Catherine, fiind una dintre ultimele intervenții ale celor doi la evenimentele membrilor Casei Regale.

 

Foto: Hepta.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri