Ramona Păun a amânat nunta! Ce a împins-o să ia această decizie?


Veste proastă pentru una dintre cele mai apreciate prezentatoare, Ramona Păun! Visul ei de a deveni mireasă a fost spulberat pentru o perioadă!


In articol:

Frumoasă prezentatoare a știrilor sportive de la Protv, Ramona Păun, trăiește o minunată poveste de dragoste alături de Cosmin, nepot al actorului George Mihăiță.

În vârstă de 34 de ani, Ramona a trăit febra cumpărăturilor pentru evenimentul cel mare la care probabil visează orice tânără, acela de a se căsători.

Până și cel mai mic detaliu a fost pus la punct pentru a rămâne cu amintiri de neuitat. Cerută în căsătorie într-un loc de vis, tocmai la Bruges, prezentatoarea a numărat zilele până când să îmbrace rochia de mireasă mult dorită. Cei doi au dorit cu ardoare pentru a duce relația la un alt nivel mai ales că s-au cunoscut la locul de muncă și au aproape un deceniu în calitate de iubiți.

Ramona Păun a amânat evenimentul la care a visat cel mai mult în ultima perioadă!

Ramona Păun a amânat nunta
Ramona Păun a amânat nunta[Sursa foto: Instagram]

Din nefericire, pandemia a făcut ca deciziile importante pentru cei doi să se mute pe sectorul sănătății membrilor familiei și nunta să se amâne.

Tânăra a considerat că nu este momentul oportun pentru desfășurarea unui astfel de eveniment și a pus pe primul plan sănătatea.

Într-un interviu recent aceasta a precizat că: „Lucrurile au stagnat în privința nunții, sănătatea noastră și a celor apropiați a fost principala preocupare. Mă neliniștește gândul ca nu cumva invitații care vor veni la nuntă noastră să fie în pericol din cauza virusului!", a precizat Ramona. 

Din cauza incertitudinii în privința tuturor restricțiilor și a îmbolnăvirii invitaților, aceasta a luat decizia de nu da curs evenimentului: „Tocmai din acest motiv așteptăm momentul potrivit, când toată lumea va fi în siguranță și astfel de evenimente nu vor mai fi un risc pentru sănătate”.

Tinerii îndrăgostiți pot visa în continuare la momentul în care își vor pune "pirostriile" și vor păși agale în fața altarului, dar din păcate mai trebuie să mai aștepte ceva timp.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Păun (@ramona_paun)


Abonează-te pe

Citește și:

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

7 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mari cheltuieli!

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri