Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”

Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”
Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”

Raluca Podea a vorbit despre boala nemiloasă a tatălui ei.

Raluca Podea, așa cum este cunoscută ea de pe micile ecrane sau din paginile revistelor, a ascuns de multe ori suferințe, în spatele zâmbetelor, despre care și-a deschis sufletul și a vorbit, în cadrul emisiunii În Oglindă, atât despre problemele de sănătate prin care a trecut ea în urma unui accident în care și-a pierdut memoria, dar și problemele de sănătate prin care a trecut tatăl ei.

Aceasta a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, însă niciodată nu i-a spus adevăratul motiv pentru care trebuie să se opereze sau de ce anume stă în spital. A pus totul pe seama unor probleme de sănătate mai vechi, astfel că e ascuns suferința pe care o ducea.

  “Eu intram înainte ca tatăl meu să intre. Eu i-am ascuns tatălui meu tot timpul. El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.

Eu am fost cumva speranța lui la viață. A avut multe momente în care nu știa dacă o să se mai trezească dimineața sau îi era rău și mă suna și îmi spunea: “Îmi este rău, se întâmplă ceva cu mine? O să pățesc ceva?” Și îl sprijineam tot timpul și îi spuneam: “Nu, ești bine, uite, mergem la doctori, îți fac tratamentul.” Au fost niște situații în care, de exemplu, el a început să facă metastaze la plămâni și pe oase și îl dureau foarte tare.
El asocia cu o căzătură din tinerețe și spuneam: “da, vezi?” Dacă nu te-ai tratat atunci, acuma ai de suferit și trebuie să tratăm cumva această bubă, boală. I-am explicat în așa fel încât să nu înțeleagă că este ceva grav. “Uite, trebuie să te operezi, ai o problemă acolo din urmă, un hematom”. Așa i-am spus, că are un hematom și trebuie să-l scoată.”,
a spus Raluca Podea.

Ar mai ascunde Raluca Podea adevărul tatălui ei?

Citește și: Raluca Podea a povestit despre momentul în care și-a pierdut toate amintirile, în urma unui accident rutier “Mi-am început viața de atunci, m-am născut a doua oară.”

Raluca Podea
Raluca Podea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Raluca Podea a vorbit despre momentul în care a decis să se căsătorească la 19 ani. Ce a determinat-o să ia această decizie: „Mama mea și tatăl meu nu au fost de acord cu căsătoria.”

Întrebată dacă ar mai proceda la fel și acum, dacă ar alege să-i ascundă în continuare problema de sănătate cu care se confruntă, Raluca Podea a spus că da, deoarece ultimii ani din viață au fost duși deoarece psihicul lui a fost ținută ridicat de fiecare dată.

Tatăl ei s-a stins fără să știe de boala de care a suferit. 

“Da. (Nr. I-ar mai ascunde încă o dată boala dacă ar fi posibil). Șansă la viață ca el să ducă până la trei ani de zile acest calvar a fost datorită medicilor, în primul rând, iar în al doilea rând, faptului că eu i-am ținut psihicul ridicat. A fost foarte important.”, a

mai spus Raluca Podea.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Raluca Podea
Raluca Podea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Raluca Podea, afectată de lipsa tatălui: „Eu nu am avut suportul tatălui meu. De cele mai multe ori se certa cu mama și pleca.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies