Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară. Vedeta a născut un băiețel


Raluca Lăzăruț a devenit mamă pentru a doua oară și a adus pe lume un băiețel. Fosta prezentatoare TV mai are o fetiță pe nume Gemma, care s-a născut în anul 2020, departe de România.


In articol:

Cu opt ani în urmă, Raluca Lăzăruț și-a urmat inima și s-a stabilit în America, pentru bărbatul pe care îl iubirea. Ea a luat-o de la zero, în Chicago, departe de casă.

Citeste si: „Nu eram eu, eram posedată.” Oana Zăvoranu și-a cerut iertare public, după scandalul pe care l-a purtat ani de zile cu mama ei

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară

În momentul actual, Raluca Lăzăruț este o soție și o mamă împlinită și trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, deoarece a adus pe lume un băiețel, dar la fel ca la prima naștere, și-a dorit să păstreze totul secret.

„2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om, dar încă nu reușesc să îmi păstrez vreo plantă vie”, a

scris, Raluca Lăzăruț, pe rețelele de socializare, la jumătatea lunii, în descrierea unor imagini în care apărea cu burtica de graviduță.

Raluca Lăzăruț și Horațiu Boeriu, bărbatul pe care îl iubește, au împreună un băiețel abia născut și o fetiță pe nume Gemma, care a venit pe lume în anul 2020.

În momentul în care a devenit mamă pentru prima dată, Raluca Lăzăruț a declarat că 2020 a fost cel mai bun al ei, în ciuda lucrurilor rele întâmplate.

„În ciuda tuturor lucrurilor rele întâmplate, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. Ea împlinește patru luni astăzi și se simte minunat în timp ce stă pe burtică, pe păturică”, a fost mesajul postat de Raluca Lăzăruț când a anunțat că a devenit mamă pentru prima dată.

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Raluca Lăzăruț, despre plecarea din țară

În anul 2016, pe blogul personal, vedeta a scris că nu a fost zi de când a plecat din România, în care să nu se gândească cât de ciudată este viața și ce se întâmplă în timp ce persoanele își fac planuri. Ea nu s-a gândit niciodată că va pleca din țară, deoarece i se părea că locul ei este aici.

„N-a fost zi de când am plecat din România, în care să nu mă gândesc cât de ciudată e viața asta. Viața e de fapt ce se întâmplă cât timp tu îți faci planuri. Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară. Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că -țara aia, cât era de prăpădită – mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare și m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunați oameni din lume.”, scria, în 2016 vedeta, pe blogul personal.

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară

Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om!” Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată


Abonează-te pe

Citește și:

“2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om!” Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cristina Dochianu a născut al patrulea copil! Fosta prezentatoare a publicat prima fotografie cu bebelușul

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri