Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu le-au desfiinţat pe concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", apoi s-au certat! Vezi motivul neaşteptat!


În cea de-a doua ediție a mult iubitului show televizat, cei trei jurați au ajuns, în spatele camerelor, la o discuție foarte aprinsă din cauza fetelor.


In articol:

Aseară s-a difuzat ediția a doua a show-ului “Bravo ai stil! Celebrities” și discuțiile, jurizările și comentariile concurentelor devin din ce în ce mai dure. Nu numai că scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu  s-a întețit, când de fapt, toți ne așteptăm să se termine, dar și jurații au început să spună lucrurilor pe nume.

Citeste si: Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

În culise, în spatele camerelor de filmat, cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, au avut o discuție mai mult decât aprinsă din cauza concurentelor.

Toată această polemică a început de la faptul că majoritatea participantelor sunt “plictisitoare”, în sensul în care le lipsesc, cu desăvârșire, efervescența și dinamismul.

Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”
Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”

Citeste si: Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Dacă Andreea Tonciu și Theo Rosé nu ar fi: “plictiseală maximă...”

Juriul a decis că singurele fete care se comportă ca la o emisiune, care știu să se manifeste și totodată să animeze atmosfera monotonă sunt Andreea Tonciu și Theo Rose. Prin felul lor de-a fi, acestea au cucerit, aparent, juriul și credem cu tărie că și pe cei de acasă. Mai mult decât atât, Raluca a menționat fugitiv că dacă cele două concurente menționate anterior nu ar participa la “Bravo...”,

atmosfera ar fi atât de plictisitoare încât cei de la masa juriului și deopotrivă, telespectatorii, ar... adormi!

Citeste si: Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: “noi doi ne-am cam «hâțânat»” din cauza Biancăi Rus

Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”
Ceartă între jurați în culisele „Bravo ai stil! Celebrities”

 

Într-o altă ordine de idei, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-au ciondănit și din cauza Biancăi Rus. Termenul “desființat” folosit de “Regina Regească” în relație cu “Bote” și Bianca Rus, a fost unul total nepotrivit pentru că poate fi înțeles cu conotație negativă și concurentele ar putea avea impresia că aceștia favorizează pe cineva. “Regele modei”, Cătălin Botezatu, a fost rapid la replică și în timpul emisiunii a declarat foarte clar și concis că nu îi pasă. “Mie nu îmi pasă. Vreau să iasă de aici ultima, să fie cea mai stilată vedetă și atât. Plus că vreau să facem un reality-show adevărat, să ne distram, să vedem ținute, să educăm publicul de acasă. În niciun caz nu vreau să induc în eroare publicul de acasă, să creadă lumea că am ceva cu ea,” își încheie Manifestul Cătălin.  

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii carora nu le poti rezista

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri