Raluca Bădulescu şi-a îndeplinit un vis! Cum arată colecţia ”Regină Regească” prezentată la ”WOWbiz” de jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil”, trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, întrucât a reuşit să-şi îndeplinească un vis.
 
 
A muncit mult, iar acum aceasta şi-a lansat prima colecţie de haine, pe care a prezentat-o în direct, la WOWbiz.

 
 
”Din acest moment este deschis site-ul şi toată lumea poate achiziţiona piesele vestimentare din castelul meu. Avem toate aceste tricouri, aceste cizme, peruci.”, a spus Raluca Bădulescu.

 

Întrebată cum i-a venit această idee, Raluca Bădulescu a mărturisit franc, că totul s-a născut pe platourile de la ”Bravo, ai stil!”
 
”Mi-a venit ideea de la ”Bravo, ai stil”, pentru că acestea sunt expresii pe care le-am folosit la emisiune. Regina Regească, Eşti visă, Mode Moderne. Sunt deja marcă înregistrată. Sunt nişte termeni specifici de la ”Bravo, ai stil”, există o întreagă echipă în spatele acestui concept. Se fac pentru toată lumea, pentru că eu vreau să decretez acest lucru. Toate sunt regine regeşti şi regi royal. Intraţi în castelul nostru virtual, iar primii 20 de clienţi care plasează o comandă au reducere 20 la sută. Nu sunt scumpe. Tricourile costă cam 100 de lei, printul este special, nu se duce la spălat. Hanoracele cam 150, iar încălţările între 400-1000 de lei, cele mai scumpe, care sunt realizate cu pietre Svarowski ori pene. Avem stoc nelimitat. Doresc regalizarea tuturor.”, a mai spus Raluca în direct, la WOWbiz.  
viewscnt

Pentru tine

Parteneri