Raluca Bădulescu, sfaturi pentru femei în relația de cuplu: „Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților.”

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru femei în relația de cuplu: „Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților.”
Raluca Bădulescu, sfaturi pentru femei în relația de cuplu: „Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților.”

Vedeta Kanal D a oferit o serie de sfaturi utile în relația de cuplu.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, a trecut de-a lungul vieții prin numeroase experiențe, care au ajutat-o să privească viața cu alți ochi și să realizeze ce își doresc bărbații cu adevărat într-o relație.

Din punct de vedere personal, vedeta a fost căsătorită de două ori și are un băiet. Ultima căsnicie a durat mai bine de 13 ani, iar ea și Florin Stamin au pus punct relației de iubire într-un mod extrem de civilizat și prietenesc.

Acum, blondina iubește din nou, iar acest lucru nu poate constitui decât un motiv de bucurie.

Pornind de la experiențele sale de viață, jurata „Bravo, ai stil!” a oferit în cadrul unui interviu o serie de sfaturi utile pentru femei în relația de cuplu.

Raluca Bădulescu explică de ce nu e bine să îi umbli partenerului în telefon

Citește și: Raluca Bădulescu, sfaturi importante în materie de modă. Cum salvăm banii la shopping și de ce trebuie să ne ferim de trenduri? „Starea de spirit se simte, indiferent dacă ești pe trend sau nu.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru femei în relația de cuplu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu sunt în stare să mă abțin! Întotdeauna am împins limita mai încolo cu mersul la club, mâncatul excesiv de dulciuri.” Raluca Bădulescu, despre viciile care i-au marcat existența

Vedeta susține că bărbații au nevoie de spațiu și intimitate, iar noi ca femeie trebuie să le oferim acest lucru. De aceea, Raluca Bădulescu nu încurajează comportamentele toxice în care femeia caută în telefonul partenerului și nu îi oferă acestuia intimitate. Mai mult decât atât, diva a oferit și o serie de vorbe românești de care ar trebui să ținem cont în astfel de situații, astfel încât să nu avem parte de surprize neplăcute în relația de cuplu.

Lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el. Respectați-i timpul, locul, viața, e foarte important. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. Nu faceți chestii din astea, pentru că de ce îți e frică, de aia nu scapi, unu la mână. Doi, e o vorbă românească, dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează etc. Mai vin cu proverbe din astea câte vreți .”, ne sfătuiește Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru femei în relația de cuplu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Catinca Roman, dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Petre Roman! Vedeta a spus de abia acum tot adevărul despre tatăl său vitreg: „A fost rece. Lipsa de empatie, de răceală.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies