Raluca Bădulescu i-a declarat război Cristinei Şişcanu ! "Toate sunteți praf! V-am pupat în fund, pe toate, pe rând!”


Raluca Bădulescu s-a enervat în gala emisiunii "Bravo ai stil ! Celebrities" și a dat de pământ cu toate concurentele.


In articol:

Gala emisiunii" Bravo ai stil! Celebrities", a adus surprize de proporții, ținute “dezastruoase” din punctul de vedere  al juriului și tensiuni la cote maxime.

Tema concept a serii de sâmbătă a fost “ petrecere în costume”, unde concurentele au putut alege varianta dorită de personaj. Importante au fost amprenta personală sau mai bine zis o reinterpretare stilistică a personajului ales. Cum tensiunea a fost la cote maxime încă de prima defilare a lui Emy Alupei, Cristina Şiscanu a sărit la ceartă cu jurații" Bravo ai stil! Celebrities". Atât Deea Codrea cât și Cristina Șișcanu au ales personajul “Cruella de Ville”.

 

Maurice Munteanu a precizat: “Șișcanu a făcut un costum 1 la 1 atât de lesinat și de prost executat, că zici că este o recuzită de teatru, “lăsăţică” undeva într-un pod! “Lăsăţică” nu lăsată…”

Raluca Bădulescu, "Regina" cum i se mai spune comenteză: “ Voi trebuia să fiți TOP, față de toate concurentele care au defilat până acum la "Bravo ai stil! Celebrities".. trebuie să ne uităm și noi cu gura căscată la voi! Rochia nu este nici măcar 1 la 1, pentru că ținutele din film erau “Dumnezeul ținutelor”.

Citeste si: Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"

 

După ce a auzit părerile juraților, Cristina s-a enervat cumplit!

Cristina Siscanu nervoasa in platou
Cristina Șișcanu nervoasa in platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

La testimonial, Maurice a specificat că “Șișcanu se simte detronată, neîndreptățită.. tot ea! Cu acea rochie de prichinduşă, de la teatrul Țăndărică! Și își imagina că a revoluționat unu, televiziunea și divertismentul și doi.. modă! Ce-ai fetițo!?!(..) Şiscanu a avut o ieșire în stilul specific, că ea este o victimă! Că noi avem ceva cu ea! Dacă n-are Botezatu, are Băduleasca, dacă n-are ea, am eu..”

La testimonialul ei, Șișcanu a specificat că este total dezamăgită de atitudinea juraților

Raluca Bădulescu, un "car" de nervi, a ținut să îi răspundă Cristinei: “Toate va simțiți neîndreptăţite! (…) Aici se judecă strict ținutele! Ce face Alexandra este mai bine decât ceea ce faceți voi în marea majoritate a cazurilor. Voi sunteți aici pentru că vreți să vă autodepășiți, nu sunteți aici  să ne certați!”.

Raluca Bădulescu își aruncă blana de nervi!
Raluca Bădulescu își aruncă blana de nervi![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Aruncându-și blana pe masa juriului, Raluca i-a dat replica acidă: “Acum fără nicio glumă, ia stai puțin, mai nene! În comparație cu alte sezoane și așa suntem mă-sa și ta-su de îngăduitori vizavi de voi! Toate sunteți praf! Nu vă imaginați vreuna că arătați bine stilistic, cu momente în serile de concept, și sunteți aici doar că să va certați cu noi!

Raluca Bădulescu explică nervoasă în platou
Raluca Bădulescu explică nervoasă în platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Certați-ne cât vreți, dar nu mai veniți să spuneți că avem preferate! V-am pupat în fund pe toate, pe rând!”, a încheiat Regina într-un apogeu al nervilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Sebastian și Culiță de la Survivor România și-au primit pedeapsa pentru încălcarea regulamentului!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cum apare plictiseala în relație

Plușica de la Puterea Dragostei, noi dezvăluiri incendiare despre viața personală: "Mă pregătesc de..."

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cu ce se ia vopseaua de păr de pe piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri