Raed Arafat, Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, întâlnire crucială pentru prelungirea stării de alertă în România: „După 15 iunie...”


Raed Arafat, Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu urmează să discute pentru prelungirea stării de alertă în România.


In articol:

Raed Arafat, Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu ar urma să se vadă în cursul acestei zile pentru a discuta despre posibilitatea prelungirii sau încheierii stării de alertă în România. Discuția decisivă va avea loc în Parlament.

Secretarul de stat Raed Aaraft a anunțat în urmă cu câteva zile că toată lumea trebuie să trateze cu maximă seriozitate ce se întâmplă acum în România și în lume, iar măsurile de restricție impuse sunt vitale pentru ca numărul de infectați cu coronavirus să nu mai crească.

Nelu Tătaru: “Din 15 iunie…”

 

Raed Arafat, Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, întâlnire crucială pentru  prelungirea stării de urgență în România: „După 15 iunie...”
Raed Arafat, Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, întâlnire crucială pentru prelungirea stării de urgență în România: „După 15 iunie...”


În urmă cu trei zile, Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, nu excludea ca starea de alertă să rămână valabilă și după 15 iunie, fiind total nemulțumit de faptul că în România există, în fiecare zi, peste 100 de cazuri noi de coronavirus.

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila, despre anunțurile contradictorii cu privire la pacienții asimptomatici: „Cred că este o problemă”

 

“Din 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru. Ne trebuie o evaluare completă, iar 15 iunie nu cred că va fi data la care să nu mai prelungim starea de alertă, având în vedere şi evoluţia, focarele noi şi faptul că încă avem o transmitere în comunitate”, declara Nelu Tătaru, potrivit B1 TV.

Citeste si: Cod roșu de furtuni în România! Care sunt localitățile vizate

Raed Arafat, anunţ important de ultim moment! Toată lumea trebuie să ştie!

Arafat: Noi clar ne pregătim pentru valul doi. Că va mai puternic, că va fi mai slab decât ăsta, nu poate nimeni să spună

Raed Arafat susţine că ar fi "neprofesionist” să spună că un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19 nu va exista şi consideră că este nevoie de "o formă” de stare de alertă. "O formă de stare de alertă va trebui, care va fi conţinutul ei, care sunt lucrurile care pot fi scoase (...) poate că aşa se poate discuta la nivel politic. Eu sper totuşi să se ajungă la o înţelegere pe linie politică, pentru că, ca situaţie, pe linie medicală, pe linia de coordonare nu vom putea să lucrăm într-o situaţie de normalitate totală când noi nu suntem, de fapt, într-o situaţie de normalitate totală”, afirmă Arafat. Citește continuarea AICI.

foto: hepta.ro


Citește și:

Profesorul Alexandru Rafila, despre anunțurile contradictorii cu privire la pacienții asimptomatici: „Cred că este o problemă”

Alexandru Rafila, despre starea de alertă după 15 iunie: „Aș insista pe educare, ca să mergem în vacanță fără probleme”

Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață

Silviu Mircescu și iubita lui au devenit părinți: „De azi mi se spune tati”

Vremea de joi, 22 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri