Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui să!: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”

Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui să!: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”
Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui să!: „Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu. Nu m-a băgat Bănică în facultate.”

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre cum a reușit să se descurce pe cont propriu.

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare pe care cunoscutul actor și artist, Ștefan Bănică Jr, îl are în urma poveștii de iubire pe care a trăit-o alături de Camelia Constantinescu.

Nu este niciun dubiu faptul că Radu îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este absolvent de Actorie, artist, dar și antreprenor. Astfel, la numai cei 22 de ani ai său, Radu Bănică are o carieră de succes, pe care a obținut-o cu multă muncă.

Invitat în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube WOWnews, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre povara numelui tatălui său și despre munca pe care a depus-o pentru a se realiza singur.

Radu Ștefan Bănică și-a croit singur cariera de succes

Citește și: Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor: „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său
Radu Ștefan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am jucat și când murise taică-miu. Comedie!” Ștefan Bănică Jr, despre momentele de pe scenă atunci când tatăl lui s-a stins din viață și cum a reușit să controleze anumite emoții

Artistul a dezvăluit că de-a lungul vieții a dus în spate povestea tatălui său, mai ales că părinții săi nu au mai format un cuplu.

Cu toate acestea, Radu Bănică a încercat să se diferențieze de ceilalți prin munca pe care a depus-o, refuzând astfel să profite de avantajele pe care i le-ar fi oferit numele tatălui său.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu, dar niciodată nu am regretat. Sau am purtat pică, vai mă cheamă Bănică. Nu. De mic am acceptat. Când sus, când foarte jos. Nu se așteaptă lumea la astfel de lucruri, dar trebuie să înțeleagă și ceea ce am încercat eu să spun, cardul tatălui meu nu este și cardul meu.

Este un mod de a-ți crește copiii bun, până într-o extremă. Până la urmă am citit ulterior să nu porți ură sau ranchiună părinților tăi, pentru că este și prima dată pentru ei. Asta e. Au greșit, a greșit și mama, a greșit și tata. Am ajuns să nu mă mai simt eu cu musca pe căciulă, pentru că până la urmă fac ce fac datorită mie. Nu m-a băgat Bănică în facultate, nu m-a băgat într-o casă de discuri, nu a dat niciun telefon cu „ia-l pe fii-miu” și foarte bine .”, a declarat Radu Ștefan Bănică la Play
IT.

Radu Ștefan Bănică, despre povara numelui tatălui său
Radu Ștefan Bănică și tatăl său [Sursa foto: Facebook]Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Monica Tatoiu revoltată de faptul că fiul său se plictisește! Ce face femeia de afaceri pentru a-și găsi ocupație? „Nu pot să stau ca mintea mea să meargă în gol, că se strică motorul.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies