Radio Impuls își continuă ascensiunea – a înregistrat cea mai mare creștere din București


Radio Impuls este radioul cu cea mai mare creștere din Bucuresti, conform Studiului de Audiență Radio realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și Mercury Research S.R.L.

Radio Impuls a înregistrat o creștere de 167% a cotei de piață în perioada 27 august – 16 decembrie 2019, comparativ cu valul anterior de măsurare a audiențelor (valul 22 aprilie – 11 August, 2019). În plus, radioul a înregistrat o creștere de 306%  a cotei de piață față de măsurătorile realizate în 2018, în același interval de timp.

În 2019, Radio Impuls și-a îmbogățit grila de programe cu emisiuni noi, dar și cu nume importante din industria radio din Romania. Începând din 28 octombrie 2019, Radu Țibulcă și Orlando Ivan le dau românilor „Scularea!”, în fiecare zi, de la ora 7:00, chiar din studioul Radio Impuls aflat în sediul Kanal D. “Uzina de Dume”, una dintre cele mai longevive emisiuni de radio, se află, de asemenea, în grila Radio Impuls, Mișu si Ștefan fiind în legatură cu ascultatorii lor din studioul Radio Impuls, din Cluj-Napoca, de luni pana vineri, în interval orar 13:00-16:00. Tot din studioul din Cluj, Alexandra Enașoaie realizeaza emisiunea “Morning Latte”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00, iar Cosmin Dimăncescu și al sau “Hit Break” țin companie ascultătorilor în diminețile de weekend, între orele 08:00 si 12:00.

 

Emisiunea „Bară la Bară” va fi transmisă din studioul din București, aflat în sediul Kanal D

 

Începând din 27 ianuarie, „Bară la Bară”, emisiunea realizată de Mihai Hînda, va fi transmisa chiar din studioul din București.

 „Dupa matinalul <Scularea>, incă o emisiune va fi transmisă din studioul din București. Este vorba de emisiunea <Bară la Bară>, realizată de Mihai Hînda, pe care o difuzăm în intervalul 16:00 – 19:00. Este un pas firesc în strategia noastră de consolidare a radioului la nivel național, dar și în București, kilomentrul 0 al divertismentului, aproape de vedete și de multitudinea evenimentelor ce au loc în Capitală”, a declarat Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D.

Începând din martie 2019, Radio Impuls s-a alaturat Kanal D România, odata cu intrarea în Portofoliul Dogan Media International, reprezentând o rețea cu acoperire în cele mai importante orașe, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu, Timișoara, Tulcea, Bacău, Râșnov, Bistrița și Craiova.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Şişcanu, în scandal cu Andreea Tonciu și Roxana Nemeș! "Ești o vulpiță foarte mică, șireată!"

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Sfatul zilei de astăzi, luni 30 noiembrie 2020. Leii, predispuși la accidente

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Horoscop zilnic luni, 30 noiembrie 2020! Nativii zodiei Fecioară primesc o propunere promițătoare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 1 decembrie 2020. Nativii zodiei Scorpion trebuie să riște mai mult!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri