Puterea Dragostei 15 februarie - Acuzații de nedescris între Nicos și Maria! “Ești ieftină! Îți este rușine că te-ai îndreptat spre 6 bărbați într-o săptămână?!”


Puterea Dragostei 15 februarie - Nicos a scos in evidență faptul că Maria se îndreaptă ușor și repede către bărbați atunci când nu îi convin lucrurile!


In articol:

Ediția emisiunii Puterea Dragostei a adus o serie de acuzații grave făcute între Nicos și Maria! De cele mai multe ori au lăsat tuturor senzația că nu se prea plac și își “arată colții” ori de câte ori pot.

Chiar dacă Nicos și Cristian Marinescu au o relație de prietenie și se înțeleg bine, Maria nu a avut parte de cele mai frumoase cuvinte la adresa ei. Jignirile și defăimarea făcută de Nicos au întrecut orice imaginație.

Puterea Dragostei 15 februarie- Certuri și jigniri între Nicos și Maria, pe motiv că schimbă bărbații de la Puterea Dragostei foarte ușor!

Nicos: “Maria ai o perversitate atât de slabă și un creier atât de limitat pentru că în emisiune ai aplicat ce ai scris pe foaie … Ai ajuns și te-ai sucit cu Alexandru, te-ai dus spre Alex și

ai văzut că nu este vocal… și-l-ai aruncat la gunoi, iar acum te-ai dus spre Marinescu! Ești ieftină! Nu mai spune pe la hotel, că dacă Marinescu este cu ține… nu va păți nimic toată viața! Potolește-te! Nu ești buricul pământului! Dacă tatăl tău era “șmecher”, nu te lăsa aici.. pentru că l-ai făcut de râs de când ești aici.”

Citeste si: Puterea Dragostei 12 februarie- Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"

Cristian Marinescu a luat foc și a sărit în apărarea iubitei sale, Maria.

Citeste si: Puterea Dragostei 13 februarie- Cristian Marinescu și Maria, noul cuplu de la Puterea Dragostei.

Maria: “Nicos, cu ce te-am jignit eu pe tine?! Tată, nu mă lasă nici acum, dar eu fac ce vreau! Am crescut “șmecheră” și eu!”

Nicos: “Tu nu ai cum să fii “șmecheră”, tu ești doar sinonim cu “anti-inteligență”! Din respect pentru Marinescu... Du-te acasă! Eu am spus un lucru: ești o femeie….! Te-ai înscris pentru un bărbat, te-ai îndreptat spre altul.. pe el Alex l-ai lăsat că nu este vocal si te-ai dus spre Marinescu. Acum ce vrei să faci?! Tu ești anti-talent! Maria, îți este rușine că te-ai îndreptat spre 6 bărbați într-o săptămână?!”

După dispută avută concurentele din casă i-au cerut socoteală Mariei pentru că nu a fost fermă în a-i răspunde lui Nicos și a-l pune la colț.

Maria: “Nicos pentru mine nu are nicio valoare!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 11 iunie 2021. Cu ce se ocupă concurentul nominalizat în viața de zi cu zi

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

//13 iunie 2021: horoscop// O zodie sărbătorește o reușită pentru o afacere!

Keed a fost eliminat de la Chefi la Cuţite pe 8 iunie 2021. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit 10 ani de căsnicie! Ce declarații emoționante i-a făcut prezentatorul soției sale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Actrița din Pretty Little Liars, Troian Bellisario, a născut cel de-al doilea copil în mașină!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri