Andrada a părăsit platoul plângând în hohote! "Este cea mai “nasoală”… mai face și figuri!"


Puterea Dragostei 12 februarie - Andrada a cedat psihic din cauza jignirilor în privința greutății ei!


In articol:

Din cauza celor mai multe tensiuni și certuri iscate pe platourile din Turcia de la Puterea Dragostei, unii concurenți încep să cedeze rând pe rând. Printre ultimii concurenți intrați în casă, Cazi a tot încercat să între în grațiile Andradei și, de ce nu, chiar sa formeze un cuplu. După numeroasele tatonări între cei doi concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei, se pare că s-a iscat un adevărat scandal cu jigniri de tot felul.

Andrada a fost prima care a cedat psihic și a părăsit platoul plângând în hohote!

Puterea Dragostei 12 februarie- Scandal imens între Cazi și Andrada după ce s-au jignit în ultimul hal!

Andrada: “Ce vrei tu acum de la mine? Tu mi-ai spus că nu vrei să rămâi dușman cu mine… Încerci să mă ataci?! Nu îți mai da tu părerea despre mine, da?! Îți dai prost cu

părerea despre mine pentru că ți-am dat cu FLIT! Te oftici! Te fac de râs… Mulțumesc Lui Dumnezeu, am posibilitatea de a face de râs pe cine vreau eu!”

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 12 februarie - Votez puterea dr

Cazi a înnebunit la cele auzite și i-a răspuns rapid: “Tu ai terminat acum cu mine și nu mai ai niciun subiect… Sunt în casa Puterea Dragostei și spun ce vreau eu! Am spus că nu îmi place de Andrada… Am spus că pe lângă fizic, Andrada este cea mai “nasoală”… mai face și figuri.

Fizic eu nu am nimic cu tine, pentru că eu am vrut să te cunosc … Că ești la ultimul nivel și mai faci și figure pe deasupra.”

Codruț a fost cel care a mai pus și paie pe foc și a sugerat că Andrada este cam plinuță și ar trebui să mai slăbească.

Andrada: “Tu te uiți la tine? Te uiți la barba aia pe care o ai? Pe bune?! Uite că sunt grasă… Uite că sunt puțin grăsuță, am 5 kilograme în plus, dar care este problema? Ești un nesimțit, să îți fie rușine! Marș!”

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 12 februarie - Votez puterea dr

În culisele emisiunii aceasta a început să plângă în hohote: “Toată lumea vine și mă jignește cu chestia asta că sunt grăsuță.. crezi că pe mine nu mă doare? Nu ai cu ce să mă ataci și vii și “dai în mine” că sunt grasă?! Eu pe el nu l-am jignit că este urât sau chestii de genul asta … Acum când am ieșit l-am jignit. Plâng in general pentru că toată lumea mă atacă și pe mine mă doare…”


Abonează-te pe

Citește și:

Viviana Sposub, primele detalii despre nunta cu George Burcea: „Abia aștept să fiu mireasă”

Dana Nălbaru, dezvăluiri-șoc despre fiul ei: ”Nu este autist, este doar...”

De ce să ștergi geamurile cu o coajă de banană. Trucuri eficiente pentru a le face să strălucească

Câștigi peste 4.000 de lei net? Află ce s-ar putea întâmpla cu românii care primesc această sumă

Sunt vizați toți pensionarii! Ce se va întâmpla cu veniturile în urma creșterii inflației

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Vlăduța Lupău, noi detalii despre nuntă și botez: „Reluăm toate pregătirile cu petrecerea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri