Gabriela Cristea a dezvăluit cum face salata de ton, care acoperă foarte rapid un prânz sănătos.
Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețete care mai de care mai delicioase, însă nu uită să mănânce și sănătos, chiar dacă i s-a atras de multe ori atenția în mediul online că mănâncă cu foarte multe uleiuri și prăjeli. Gabriela Cristea a ținut să menționeze că se răsfață doar în weekend, iar în timpul săptămânii se bucură de mâncăruri sănătoase și rapide.
Cum prepară Gabriela Cristea salata de ton
Atunci când vrea să pregătească un prânz rapid și sănătos, Gabriela Cristea apelează la salate, așa că de această dată a explicat care sunt ingredientele folosite pentru a pregăti o salată de ton delicioasă.
- Salată crocantă
- Castraveți
- Ardei
- Măsline
- O conservă de porumb
- O conservă de ton
- Sare
“Am pus salată crocantă, am tăiat cubulețe niște castraveți și ardei. Sunt curioasă dacă după rețeta asta îmi mai spune cineva că mănânc cu multe calorii.
Citește și: ”Super gripa” a ajuns în România. Care este primul simptom- kanald.ro
Ce adaugă Gabriela Cristea deasupra salatei
După ce toate ingredientele sunt adăugate, Gabriela Cristea a mai stors o lămâie pe deasupra, apoi a adăugat ceapa pentru gust, fiind unul dintre ingredientele principale pentru salata cu ton. “Pun ceapa deasupra, ea este cea care dă gustul extraordinar. Mai punem deasupra o jumătate de lămâie stoarsă. Sare nu mai punem pentru că am pus la ceapă, uleiul l-am folosit pe cel de la conservă, o lingură-o lingură jumate. Amestecăm totul și suntem gata să mâncăm.”, a mai adăugat Gabriela Cristea.