„E nebunatică”. Liviu Guță, adevărul despre relația cu Daniela Gyorfi


Liviu Guță este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi și are o voce de-a dreptul uimitoare. De curând, artistul a vorbit despre ce a fost între el și Daniela Gyorfi cu adevărat.


In articol:

Artistu l știe cum să își bucure fanii de fiecare dată, iar emoția pe care o transmite atunci când interpretează o piesă este deosebită și ajunge foarte rapid în inimile fanilor lui.

Citeste si: „Îmi pare rău că e chestia asta”. Liviu Guță nu a cântat niciodată în București. Care este motivul cunoscutului artist

 

Liviu Guță, despre evenimentele la care este invitat

 

El a declarat că este singurul care nu a pățit nimic la niciun eveniment, unde a fost invitat să cânte și consideră că din acest motiv mulți dintre persoanele care fac parte din această industrie îl invidiază.

Liviu Guta relatie

Liviu Guta, adevarul despre ce a fost intre el si Daniela Gyorfi

[Sursa foto: Facebook]

 

„Sunt singurul care nu a pățit nimic la nicio cântare. Probabil de aceea sunt și dușmănit. Nu am luat niciodată în viața mea vreo palmă la nicio cântare. A fost înjurat odată, de unul beat, dar în fine. Nu e normal să îți iei palme la cântări, dar știi de ce? Unii muzicanți le dau voie. Nu am fost niciodată amenințat, pentru că eu am fost băiat finuț cu toată lumea.

Un șmecher adevărat nu are cum să lovească un muzicant, pentru că și el se respectă pe el, are și el un nivel. Din ăștia vin, oameni care sunt frustrați, care nu au nicio legătură cu viața, care nu au niciun viitor, pentru că nu și-au găsit scopul în viață. Ăia cuminți nu au treabă. Oamenii adevărați își văd de treabă.", a spus Liviu Guță.

Citeste si: Liviu Guță divorțează pentru a doua oară după doar un an de căsnicie!

 

Liviu Guță, despre ce a fost între el și Daniela Gyorfi

Liviu Guță a vorbit despre ce a fost între el și Daniela Gyorfi. Artistul a menționat că toată lumea și toate ziarele vehiculau că cei doi au o relație, dar în realitate, între cei doi artiști nu s-a întâmplat absolut nimic.

Liviu Guta

Liviu Guta, despre el si Daniela Gyorfi

[Sursa foto: Facebook]

 

"Toată lumea, toate ziarele vehiculau că eu împreună cu Daniela, o extorsiune a unui degajament într-o apă...Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, deși toată presa vuia că avusese Daniela o problemă mai demult cu cineva, eu știu, dar nu mă interesează, treaba lor, viața lor și toată lumea că e Liviu, că e nu știu cine. Nu am avut niciodată nimic cu ea, deși Daniela este o fată așa deschisă, n-ai treabă, ea e populară, e nebunatică. Nu am avut niciodată o relație sexuală. Nici nu ne-am văzut dezbrăcați vreodată, Doamne ferește. Noi am vrut să avem o relație strict profesională, pentru că dacă o dai în filme, la un moment dat se strică. ",  a declarat Liviu Guță în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe canalul theXclusive.

Liviu Guta si Daniela Gyorfi

Liviu Guta a vorbit despre ce a fost de fapt intre el si Daniela Gyorfi.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Liviu Guță a divorțat, după 13 ani de relație: „Nu pot spune...”

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Îmi pare rău că e chestia asta”. Liviu Guță nu a cântat niciodată în București. Care este motivul cunoscutului artist

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Liviu Guță, dezvăluiri tulburătoare despre copilărie. „Tatăl meu a făcut infarct. A murit în brațele mamei”

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară după doar un an de căsnicie!

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri